Schokkend nieuws over Wilders de aandachtshoer

Nou Wilders hield dus zondag zijn schokkende speech in Tel Aviv. Je zou haast zeggen: stop de persen. Maar de persen draaien gewoon door en geen reet over Wilders de aandachtshoer. Is hij het momentum aan het verliezen of zijn de media hun wilderskontkusserij nu eindelijk zelf ook beu?

Maar omdat wij nooit te beroerd zijn om een aandachtshoer wat aandacht te geven, dit citaatje:

„Als Israël valt, dan valt het Westen ook. Dat is waarom wij allen Israël zijn.” (Telegraaf)

WTF?

Misschien dat De Grote Lijder “Israël is” maar wij zijn het in ieder geval niet.

Tot zover het nieuws over de Grote Roerganger vandaag.

En de bijpassende muziek:

8 gedachten over “Schokkend nieuws over Wilders de aandachtshoer”

  1. Ah de dominotheorie. Onder de zeloten veel gebruikt. Heeft al veel mensenlevens gekost (denk aan bv Vietnam). Waarom in Israel gebruiken? Heeft hij soms geld voor zijn extravagante levensstijl nodig?

  2. „Als Israël valt, dan valt het Westen ook. Dat is waarom wij allen Israël zijn.” aldus Geert Wilders. Geert Wilders herhaalt hier de woorden van wereldvreemde fanatieke gristenfundamentalisten. Ze zien Israel als een hoger doel en dient koste wat het kost gesteund te worden. Dat gristenfundamentalisten in Israel een doel zien om hun messias op Aarde te brengen zal deze redenering voor de gemiddelde Westerling echt niet opgaan. Alleen iemand die alle relativeringsvermogen heeft verloren zal beweren dat als Israel valt het Westen ook valt en dat hij (als Westerling) ook Israel is.
    Ik denk dat een land als Saudie-Arabie veel meer impact heeft op de Westerse economie. Een uitvallen van olieproductie uit Saoedie-Arabie zou rampzalige gevolgen hebben voor de Westerse economie.

  3. @Jo

    Het lijkt me knap lastig om vrachtwagens, landbouwmachines, vliegtuigen, vrachtschepen en auto’s op kernergie te laten draaien. Net zoals de veel belovende biodiesel, die eigenlijk enkel geleid heeft tot hoge voedselprijzen, omdat akkers in plaats voor de voedselmarkt nu grondstoffen voor biodiesel produceren

  4. Nog even en hij staat bij de muur om de Palestijnse gebieden “Ich bin ein Jude” te schreeuwen.

Reacties zijn gesloten.