“Wietpas” is lulkoek

CDA-Kamerlid Coskun Çörüz, de PVV gedoger
CDA-Kamerlid Coskun Çörüz was zogenaamd heel kritisch over de PVV. Maar hij heeft ook ingezien dat Bruin I bij uitstek de regering is waarmee je de Nederlanders lekker kan onderdrukken. Dus die kans liet hij niet voorbij gaan. The rest is (gelukkig nog niet) history.

De zogenaamde “liberalen” van de VVD zien een ouderwets potje betuttelende repressie ook wel zitten trouwens.

Dus wat gaan ze doen? Coffeeshops verbieden:

Coalitiepartij CDA en gedoogpartner PVV zijn al langer heel kritisch over het Nederlandse drugs- en gedoogbeleid. CDA-Kamerlid Coskun Çörüz noemt het dan ook ‘goed nieuws’ dat de VVD nadenkt over het einde van de coffeeshop. “Ons streven is altijd geweest: nul coffeeshops”, zegt Çörüz. “Het CDA stond lange tijd alleen, maar de neuzen beginnen nu dezelfde kant op te wijzen. We kunnen er hopelijk nog deze kabinetsperiode voor zorgen dat alle coffeeshops verdwijnen. Dit is hét kabinet dat daarvoor moet zorgen.” (Bndestem)

😥

8 gedachten over ““Wietpas” is lulkoek”

  1. Ja, en als het aan het CDA ligt wordt nieuwlichterij als abortus, euthanasie, winkels open na zes uur en slapen met de handen onder de dekens ook allemaal weer verboden.

  2. En god keek en zag dat het goed was 😡 . Ongeloofelijk, ik snap nog steeds niet waarom iemand op een partijen kan stemmen die zo repressief zijn. CDA, CU, SGP. Deze partijen zijn de doodsteek voor de vrijheid van het individu.

  3. Oline Encyclopedie: pasjeswet: `wettelijke bepaling in Zuid-Afrika volgens welke zwarten en kleurlingen een bepaald persoonsbewijs bij zich moeten dragen als ze zich in voor blanken bestemde gebieden bevinden ‘

    Straks natuurlijk ook pasjes voor disco, school, sportclub, ziekenhuis naast het gewone ID-bewijs.

  4. Ik zou meer zien in een algehele legalisatie in plaats van terug te keren naar de middeleeuwen.

Reacties zijn gesloten.