PVV-grappenmaker gaat minister bestrijden met geheim blog

Lachen, Gieren Brullen bij de PVVPVV’er Richard de Mos, bekend van zijn hilarische komische optredens in de tweede kamer, zijn hysterische kamervragen over palmbomen op de noordpool, en, niet te vergeten; zijn smaakvolle grappen en grollen over abortus, is PVV-clown in hart en nieren. Daarom is het des te verheugender dat hij het Nederlandsche Volk gaat verblijden met een heus weblog, aldus een persbericht van de PVV. “De minister zaait angst”, aldus het kersverse kamerlid. En angst zaaien dat is iets waar ze bij de PVV wel raad mee weten. Dat lusten ze rauw. De tsunami van fascistische angst-zaai terroristen van de (S)Linkse Kerk dreigt Het Vaderland te gronde te richten, vandaar dit keiharde offensief van de PVV, met de inzet van een alles vernietigend super-wapen; een geheim weblog.

Zodra we dit nieuwe blog op de internets hebben weten te lokaliseren zullen we u op de hoogte brengen. Lees meer bij Telegraaf.

2 gedachten over “PVV-grappenmaker gaat minister bestrijden met geheim blog”

  1. Zeg over angst gesproken, in hoeveel moslimlanden kunnen joden veilig over straat? Bijvoorbeeld joden die familie in Israel hebben en daar wel eens op bezoek gaan?

    Ik weet dat we slechts een kleine minderheid in Nederland zijn en dat we geen cineasten onthoofden en dus niet zo belangrijk zijn. Maar het vooruitzicht dat de Islam hier een permanente aanwezigheid is en steeds meer invloed zal krijgen vervult mij wel degelijk met angst.

    Hoe zal het zijn voor joden met een bepaalde mening, mensen met een bepaalde sexuele geaardheid, en vrouwen in bepaalde kleding over 20 jaar? Daar wel eens over nagedacht?

Reacties zijn gesloten.