Wilders kiezer laat zich nogal makkelijk intimideren

wilders6Wilders stelt in een interview met De Telegraaf dat “de linkse elite” zijn kiezers intimideert door hem een rechts-extremist en een racist te noemen. Begrijpelijk dat dit een problematisch punt is voor Wilders; immers zijn hele programma is gebaseerd op intimidatie. PVV-kiezers laten zich doorgaans leiden door angst. Hoe banger hij de kiezers maakt hoe groter zijn aanhang wordt. Als Pechtold de PVV-kiezers nu ook bang gaat maken kan dit problemen gaan opleveren voor Wilders; Je bent altijd maar voor één ding tegelijk het meest bang. Wilders als kampioen angstzaaier weet dit zelf maar al te goed.

4 gedachten over “Wilders kiezer laat zich nogal makkelijk intimideren”

 1. Een grote PVV is de beste garantie dat er niets zal veranderen. Immers, niemand gaat met de PVV regeren. Loopt de PVV leeg dan gaan deze kiezers naar TON, misschien een enkeling naar VVD of SP. En dán verandert er wél iets, want die zijn wél “salonfähig” om dat vreselijke woord maar eens te gebruiken.
  Wilders is het gevolg van de onvrede, niet de oorzaak.
  De oorzaak ligt in de massa-immigratie en het multiculti-gedweep.
  Veel mensen zijn dit spuug- en spuugzat. En terecht !

 2. Bang? Het is niet makkelijk om in een ideologisch-links land een afwijkende mening te hebben. Je wordt direct in de extreem rechtse hoek gedrukt en de meeste PVV stemmers horen daar niet thuis.

  Ze geloven alleen niet meer in de linkse dogma’s omdat de realiteit weerbarstiger is dan idealen. Dat maakt ze nog niet rechts. Afvallig misschien, maar niet rechts.

 3. Het is niet makkelijk om in een links land te leven ook al ben je niet rechts? Wat een flauwekul.

 4. Wilders hangt net zo goed een ideologie aan, rechts of links is godvergeme gebaseerd op ideologieën. Schelden op de linkse ideologie is je eigen ideologie ondergraven.

Reacties zijn gesloten.