Aankondiging: we gaan even de site op zijn kop zetten

We gaan een paar aanpassingen doorvoeren op de site. De terzijdes gaan verdwijnen en er komt 1 dagelijkse draad (op dit moment is de werktitel “Krapuul Newsroom”, vanavond weten we de definitieve naam) voor terug in de plaats. Alles wat we tot voorheen in een “terzijde” plempten wordt nu dagelijks verzameld in de Krapuul Newsroom, welke u straks kunt vinden op de plek waar nu de feature staat (die enge moslim) linksboven op de voorpagina.

Ook de tipdraad gaat verdwijnen. De tips kunt u namelijk plaatsen in de comments van de Krapuul Newsroom.

Zo’n dagelijks Krapuul Newsroom bericht wordt dus een bonte verzameling van kleine berichtjes en tips, en discussie erover, mede van waaruit artikelen zullen ontstaan die als andere blog- en nieuwsberichten op de site komen te staan.

In de linkerkolom waar nu de terzijdes staan, komen de titels van onze 50 beste/interessantste/opmerkelijkste berichten sinds de oprichting van Krapuul.

Op deze manier trachten wij de site compacter en overzichtelijker, de voorpagina inhoudelijk sterker, en de discussie interessanter, te maken.

Ik wens ons veel succes. Zullen we nodig hebben. 😀

5 gedachten over “Aankondiging: we gaan even de site op zijn kop zetten”

  1. Ik wens ons lezers en reageerders ook succes. Hopelijk kan ik blijven ‘koppensnellen’ (pun intended), want Krapuul is het enige orgaan dat een consistent beleid voert tegen de rechtse kerk.

Reacties zijn gesloten.