Pers zeer onder de indruk van Bruine politici

De pers is ook al niet wat het geweest is; de politicus die het beste de pers voor de gek kan houden en die de fijnst ruikende aars heeft voor de pers om in te kruipen scoort het hoogst als, alweer, de pers de beste politicus kan uitzoeken. Welterusten pers slaap lekker. Laat de journalistiek verder maar aan de burgerjournalisten over. (Telegraaf)

10 gedachten over “Pers zeer onder de indruk van Bruine politici”

 1. De pers is verantwoordelijk voor dit bruine kabinet.
  Vooral nu.nl en rtl hebben hun stempeltje op de verkiezings uitslag gedrukt , dus dat ze blij zijn met de uitslag en rutte wind ik niet vreemd.

 2. en dan maar zeiken dat de pers zo links is als er iets in de krant staat wat de bruine aanhang het niet mee eens is….
  😡

 3. Ach, er zijn vroeger ook, naar later bleek, verschrikkelijke roestbakken tot Auto van het Jaar gekozen.

 4. Ach, het zijn de aandeelhouders van perscorporaties zoals http://www.persgroep.nl/home.html
  uitgever van AD, de Volkskrant, Trouw en Het Parool.en groep Reed Elsevier, dit alles commercieel gelieerd aan dicterend rechts, die hun oplagecijfers willen opschroeven. Zo had ook Mussolini zijn eigen perscorporaties.
  In Berlusconi’s Italië zeggen ze tenminste ronduit dat de pers is opgekocht door flatulerend Bruin.

 5. Abdul Alhazred Schreef:

  In Berlusconi’s Italië zeggen ze tenminste ronduit dat de pers is opgekocht door flatulerend Bruin.

  Correct. En de Nederlandse media is door rechts/Extreem-rechts afgekocht onder Bruin I Cultuurbarbaren.

 6. , Drie rechtse politici beheersen de politieke lijst!
  Laat ik dus nu maar op “wie van de drie” stemmen in maart 2011, want dat moeten de besten zijn!

 7. Ik kots er ook van maar moet toegeven dat Rutte het POLITIEKE SPEL (na de bewuste verkiezingsdag op de 6e juni j.l.) uitstekend heeft gespeeld en die waardering heeft niks te maken met het BELEID dat Rutte vertegenwoordigd noch met de gekozen regeringspartners.

  Waar ik trouwens wel goed misselijk van werd het afgelopen jaar is dat ‘de pers’ (dagblad-commentatoren én columnisten) steeds maar weer kwamen met ‘het feit’ dat je om de PVV niet heen kon omdat er zogenaamd zoveel kiezers voor hadden gekozen.

  Over het feit dat er enige jaren daarvoor (in 2006) NOG MEER mensen voor de SP kozen hoorde je hen destijds nooit laat staan dat ze er toentertijd voor pleiten de SP in de regering op te nemen…!!

Reacties zijn gesloten.