PVV’er Martin Bosma: “Wij zijn geen cultuurbarbaren” HA HA HA

Krapuul Redactielid Keira besteedde er al aandacht aan in onze mooie nieuwe Newsroom (zie voorpagina linksboven), maar ik vond deze te mooi om niet apart te behandelen. PVV’er Martin Bosma die zichzelf geen cultuurbarbaar vindt. (De Stentor)

Ik heb twee woorden voor Martin Bosma: 1 linkse 2 hobby

Tot zover de visie van de PVV op cultuur.

Overigens kan ik bevestigen dat PVV’ers cultuur heel belangrijk vinden: windmolens, kerstbomen, zeemeeuwen, de Nederlandse vlag, het volkslied, sterker nog er kan geen kleuterkinderprogrammaatje op TV voorbij komen of Bosma kijkt er wel naar en heeft er wel een mening over.

Verder heb ik eigenlijk weinig te melden over cultuur m.bt. de PVV. De PVV zelf ook niet dus wat dat betreft kunnen we elkaar (een keer voor de verandering) een handje geven.

4 gedachten over “PVV’er Martin Bosma: “Wij zijn geen cultuurbarbaren” HA HA HA”

 1. Natuurlijk zijn de PVVrs geen cultuurbarbaren , De PVV heeft alleen wat tegen Ontaarde Linkschmenschen kunst .. Alles wat bij Opa en Oma op het koektrommeltje kon , of in relief op de sigarenbox , dáár heeft de PVV niets tegen …

 2. Ach gut:

  Volgens Bosma zeggen zij keer op keer ten onrechte dat de PVV kunst en cultuur als linkse hobby bestempelt.

  En intussen wilders op de pvv site:

  ”Het kabinet moet nu fors gaan snijden in al die linkse hobby’s zoals de miljarden die worden uitgegeven aan de Europese Unie, ontwikkelingshulp en milieu- en kunstsubsidies.”

  Los zand.

 3. Bij de miljarden die uitgegeven om onze tuinders en landbouw het zuidelijk halfrond kapot te laten concurreren in de vorm van subsidies valt hetgene wat we besteden aan ontwikkelingssamenwerking en kunstsubsidies in het niet. Arme landen uitzuigen is 1 ding (nou ja) maar besteed het geld dan aan kunst ipv aan hypotheekrenteaftrek, straaljagers en kerncentrales…

Reacties zijn gesloten.