Prijs voor domste politicus 2010 gaat naar PVV’er Martin Bosma

Martin Bosma
We hadden gisteren al die grap dat Martin Bosma zich niet kon herinneren dat zijn bende proleten de term “linkse hobby” gebruikt voor cultuur en toen zagen we ook nog krapulaire kul van hem op het NOS journaal over Mozart. Het is om deze reden dat krapuul PVV’er Martin Bosma uitroept tot “domste politicus 2010”. En wat heeft de geachte afgevaardigde Bosma eigenlijk als prijsje gekregen? Een gezonde dosis Homerisch gelach. He dat lucht op.

4 gedachten over “Prijs voor domste politicus 2010 gaat naar PVV’er Martin Bosma”

  1. Ja het is werkelijk te bedroevend voor woorden. Wat helemaal bedroevend is dat dit soort mensen ook nog in de Tweede Kamer zit en invloed heeft op de ontwikkeling van Nederland. Het is om te 😥

  2. “Martin Bosma. Om aan te tonen dat kunstenaars best zonder subsidie kunnen, citeerde hij daar Mozart, die ooit eens geschreven heeft dat hij alleen maar geld wilde verdienen. ‘Die man deed ook iets met cultuur, meen ik,’ ”

    Als dat wat de lompe Ideologie-boer Bosma beweert waar zou zijn, dan was Mozart de rijkste musicus ooit geworden. Zijn geniale muziek wordt elke dag overal ter wereld gespeld. Toen en nu blijft hij een musical genius.

    Als er cultuursubsidies waren in de tijd dat hij stierf uit vreselijke armoede, zou hij verder hebben geleefd en de wereld nog meerdere van zijn goddelijke stukken gegund. Toen waren er helaas geen subsidies en daardoor stierf hij in uiterste armoede en werd door de fatsoenlijke burgers op een hoop buiten de stad gegooid waar niemand meer weet waar zijn graf is.

    Is dit het omgang met cultuur dat boer Bosma, PVV en de VVD voor ogen hebben n Nederland?

Reacties zijn gesloten.