Halvering instroom migranten onhaalbaar

Het aantal vette worsten waar Henk en Ingrid op dachten te kunnen rekenen maar niet krijgen wordt groter en groter:

Het beleid om de instroom van niet-westerse migranten te beperken heeft veel minder effect dan bij de presentatie van het regeerakkoord is voorgespiegeld. Uit dinsdagavond geopenbaarde ambtelijke formatiestukken blijkt dat het niet gaat om een halvering van de instroom (zoals Geert Wilders schetste) maar slechts 5, tot maximaal 15 procent. (Volkskrant)

Een beperking van de instroom met 50% werd met veel gebral aangekondingd na de formatie, maar tijdens de formatie al was bekend hoe minimaal de resultaten van de maatregelen waartoe werd besloten zouden zijn. M.a.w. de geachte afgevaardigde heer Wilders heeft zitten liegen dat ie barst.

8 gedachten over “Halvering instroom migranten onhaalbaar”

  1. Liegen of niet liegen , de mensen blijven toch wel stemmen op Geert Wilders, hoe meer je hem onderuit haalt, destemeer kiezers krijgt hij!
    Oja uit egoïstische motieven stem ik nooit op Wilders, want dat komt bij mij niet goed uit!

  2. #2 Als dat zo is, wat zegt dit dan over de PVV kiezer? Wilders is al zijn hele volwassen leven politicus. Hij doet allerlei beloften die onuitvoerbaar zijn om praktische en juridische redenen. Dat is geen onwetendheid van zijn kant; dat is opzet. Waarom zouden kiezers hem trouw blijven als hij ze keer op keer overduidelijk bedonderd?

    Veel zwevende kiezers hebben op Wilders gestemd uit egoïstische overwegingen. Behoud AOW en ontslagbescherming etc. Als hij een groot deel van die beloften breekt dan lopen die zwevende kiezers echt wel over naar een andere partij die betrouwbaarder overkomt.

  3. Ik zie die twee giechelmannetjes Rutte en Verhagen nog driftig instemmend staan knikken terwijl derde giechelmannetje Wilders staat te verkondigen dat de immigratie zeker wel met 50% terug gedrongen kan worden. Dat was een van de walgelijkste momenten voor mij uit de presentatie van het regeer- en gedoogakkoord. Het maaktde de verhoudingen zoooooo duidelijk! Geert regeert en de andere twee doen wat hij wil. 😥

  4. Maar het is toch het proberen wáárd. Of je de instroom nu halveert of niet als je niets doet zal de instroom enkel groeien en dat, zo lijkt me, wil toch helemaal niemand !

  5. De instroom neemt al jaren af, door het strikte beleid wat al jaren in Nl gevoerd wordt. Mede opgezet door de toenmalige staatssecretaris Job Cohen. Het populistisch gezwets van Wilders is bangmakerij waar veel angsthazen in mee gaan.

  6. Maar Keira, halvering zegt niets over absolute aantallen ! Maar je zult toch met me eens zijn dat het een goed streven is om de instroom te beperken !

Reacties zijn gesloten.