Even goed opletten: Iran heeft gewoon gelijk

PVV zijn oorlogshitsers, aldus Iran;

De PVV van Geert Wilders maakt zich volgens Iran schuldig aan het ophitsen tot het voeren van een oorlog tegen Iran. De Iraanse ambassade heeft dat laten weten naar aanleiding van opmerkingen van PVV-Tweede Kamerlid Wim Kortenoeven, die pleitte voor oorlogshandelingen tegen Iran om de vernietiging van het Westen te voorkomen. (Telegraaf)

Goh hoe zouden ze daar nou bij komen daar in Iran?

Nou ten eerste wringt PVV’er Kortenoeven zich nu in allerlei bochten om te downlplayen wat hij gezegd heeft maar wat hij gezegd heeft is dus dit:

“Wij moeten er rekening mee houden dat wij een oorlogshandeling moeten verrichten om dit regime tot staan te brengen. Er moet op een gegeven moment preventief worden opgetreden om je eigen vernietiging te voorkomen.” (Harryvanbommel.sp.nl)

Ten tweede diende de PVV in 2008 een een motie in waarin de regering werd gevraagd “aan te bieden dat Nederland openstaat voor een eventueel Israëlisch verzoek tot hulp en steun bij de voorbereiding en/of uitvoering van een dergelijk preventieve aanval.”

Ten derde is PVV’er Kortenoeven, samen met zijn partij, “in oorlog met de islam” (“met israel als front”), check de Tweede Kamer pagina van PVV’er Kortenoeven maar, en check anders het verkiezingsprogramma van de PVV (o.a. blz. 47).

Dat Israel het front is in die PVV oorlog tegen de islam dan vind de PVV kennelijk een beetje naar. Liever verplaatsen ze het front naar Iran.

Soms zegt een PVV’er dat, en soms ontkent een PVV’er dat weer.

Dat is geen nieuws dat doen ze dus al sinds 2007, zoals wij hier netjes voor u hebben geregistreerd.

Dus wie het niet met Iran eens is dat het bij de PVV oorlogshitsers zijn, die let gewoon niet goed op.

P.S. en dan zou ik bijna nog fractiemedewerker defensie bij de PVV Ehsan “geef mij F16 hi hi hi” Jami vergeten. Bij deze gecorrigeerd.

5 gedachten over “Even goed opletten: Iran heeft gewoon gelijk”

 1. ” … is PVV’er Kortenoeven, samen met zijn partij, “in oorlog met de islam” (“met israel als front”),… ”

  Dit is een ernstig feit, mocht het blijken inderdaad dat er een fractie van de Tweede Kamer zonder goedkeuring van het Parlement in oorlog is met een ander land. Het moet dan gehandeld worden als in oorlogstijd en dat wil zeggen dat de betrokken fractie moet onder leger controle geplaatst worden en afgegrendeld worden van het rest om schade voor Nederland te doen voorkomen.

 2. Ja, het is diep triest. Iran heeft gelijk. 😯

  Ze hebben het volste recht om te protesteren tegen deze oorloghitserij.

  Ik zelf op dit moment het nut van een ramkoers met Iran niet in. Ze werken tot nu toe redelijk mee met de VN wat betreft hun kerkprogramma.

 3. 😐 Ik vraag me zo langzamerhand af of Rutte in al zijn machtsgeilheid toch niet stiekem achter zijn oren krabt bij dit ongenuanceerde gedoogcommando in de 2e kamer. VVD en CDA hadden vermoedelijk een stille hoop dat Wilders en zijn zorgvuldig geselecteerde 2e kamerleden zich niet zo enorm over de landsgrenzen gingen profileren. Die Rosenthal gaat het nog druk krijgen om ons landje een vreedzame kerstviering te garanderen 😥

 4. Ik ben het helemaal met de PVV eens.
  Wie even wat beter zoekt in wikileaks kan daarin vinden dat Iran een precisie-bombardement op Madurodan aan het voorbereiden is.
  Ons nationale erfgoed staat weer eens op het spel door de onachtzaamheid van de linkse kliek. Ik noem een Drees, ik noem een Den Uyl, ze gooien ons land te grabbel en niemand doet iets. Hup Geert!

Reacties zijn gesloten.