Ideeën extremist Wilders grote steun in de rug van Osama Bin Laden

Onze eigenste extremist waar rechts Nederland zijn vingers bij aflikt
Onze grootste bloed-eigen extremist, de geachte afgevaardigde Geert Wilders, houdt er een gedachtengoed op na wat het goed doet in jihadistische moslim-extremistische kringen. Het feit dat er 1,5 miljoen idioten, die we serieus moeten nemen, op stemmen, helpt ook niet echt. Dit bericht staat bij de categorie “Nieuws” en dat is natuurlijk een wrange grap want hoewel half Nederland zich kennelijk niet lijkt te realiseren wat voor geteisem we mee te maken hebben is dat natuurlijk geen “nieuws”. Anyway, je hoeft het niet van mij aan te nemen, luister maar gewoon naar Nederlands diplomaat Robert Serry, in Tel Aviv:

,,Als je dit soort dingen zegt en beweert dat nederzettingen van strategisch belang zijn voor Israël, dan vraag ik wel af wat diezelfde Wilders die zegt bezorgd te zijn over de radicale islam eigenlijk wil. Want het is koren op de molen van Bin Laden en al die radicale moslims die kunnen zeggen: zie je wel, het Westen wil helemaal geen oplossing, het Westen is een kruistocht tegen ons begonnen. Dat soort opmerkingen helpt niet bepaald” (AD)

Luister naar interview met Robert Serry op Radio 1.

5 gedachten over “Ideeën extremist Wilders grote steun in de rug van Osama Bin Laden”

  1. Een diplomaat die wel snel naar huis geroepen zal worden omdat hij de bruine lijn niet volgt …
    De Blonde Koning roept vast al “Off with his head “

  2. Op dat stukje Radio horen we trouwens ook onze fantastische Duitse medestander Falk Madeja die nog even reclame maakt voor zijn eigen site maar niet voor ons.

  3. Zoals al in een eerder stuk hier op Krapuul geschreven, etremisten aan beie zijden hebben elkaar nodig om te blijven bestaan. Ze houden elkaar in leven. 😥

  4. Islamfoben zijn in het algemeen een steun in de rug van Islamisten. Ze zeggen wat Islamisten ook zeggen. Dat de ware Islam militant en intolerant is en dat je als gematigde Moslim eigenlijk geen Moslim bent maar een hypocriet. Je hebt twee keuzes als je consistent bent: Islamist worden of afvallig worden.

  5. Het Nederzettingenbeleid is de reden dat het Vredesproces in de slop zit. Israel had toegezegd op te houden met te bouwen en uit te breiden. Wilders gaat dus nu vierkant achter deze schending van de Oslo-akoorden staan.

    Wilders is de woordvoerder van Avigdor Lieberman geworden.

Reacties zijn gesloten.