5 gedachten over “Eerste meetbare “resultaat” vh Wilderisme binnen”

 1. Och arme die moslimpjes uit Marokko toch! Denk jij nu echt dat ze zich wat depressief voelen nu dat ze niet meer verwelkomd worden met hun wijfjes in zwarte vodden, hun criminaliteit en hun achterlijke gebruiken een pedofiele rover en kamelendief uit de 7de eeuw waardig? Dat interesseert ze toch geen zak zeg, zolang die domme Hollanders centen ophoesten om hun fokprogramma voor Allah te betalen zullen ze met hele analfabete bergdorpen tegelijk naar Europa verkassen om hier de sharia in te voeren en ONS Europa te doen ondergaan in een woestijn van stompzinnigheid, onderdrukking en intolerantie zoals in hun achterlijke thuislanden.
  Weg met de moslims, tot de laatste moeten ze het Europees grondgebied verlaten.

 2. Mijn hol is Europees en ziet er helemaal anders uit dan de armtierige krotten waar de moslims uit komen gekropen om hier onze welvaart op te vreten.
  Je kan een moslim niet genoeg vernederen en onderdrukken, dat wil hij zelfs, hij is nl. een “slaaf van Allah”. Slavernij is de geschikte bestuursvorm voor e moslim. De grote muil die ze hier opzetten als ze “beledigd” zijn, wel dàt moeten ze in Marokkezië en Turkenland niet proberen want daar krijgen ze geen welzijnswerker over de vloer maar vliegen ze een smerige grot in en krijgen er nog wat stokslagen bovenop. Wat dat betreft mogen wij idd een voorbeeld nemen aan die moslimlanden, is dat nu geen paradox zeg?
  Moslims zijn een plaag, als die niet met “dialoog” en nutteloos geklets kan gestopt worden moet het maar onbeschaafd, zoals onze voorouders in de Middeleeuwen deden.

 3. Dan moet je mijn rotsschilderingen s zien ! Een soort gladiatorenspelen waarbij van angst gillende moslimmannetjes en wijfjes achterna gezeten worden door hongerige wilde zwijnen haha !
  Verder droom ik ervan om een volgetankte 747 hardhandig te parkeren bovenop de Heilige Steen in Mekka als koekje van eigen deeg, dàn ga je ze horen bleiren zeg van “wat hebben die misselijke Ongelovigen ons NU weer aangedaan!”

Reacties zijn gesloten.