Hoe belangrijk het is voor een PVV’er om zijn/haar bek te houden

Brievenbuspissen, bijlzwaaien, kopstoten, frauderen, het is allemaal mogelijk. MITS je doet wat Geert Wilders zegt. Doe je iets anders, of, zoals in bijgaand voorbeeld, iets wat lijkt op anders, dan lig je eruit. Hier het verhaal van Kitty Nuyts (50), nummer zes op de lijst PVV Limburg, van de lijst gehaald omdat zij een interview voor de Limburgse tv-zender L1 heeft gegeven. Uit onvrede met het vertrek van Nuyts heeft de Maastrichtse student François Essers (26), 20ste op de lijst, besloten zich terug te trekken (Volkskrant, en hier wat meer info over de lijst PVV Limburg).

Noord-Koreaanse toestanden.

4 gedachten over “Hoe belangrijk het is voor een PVV’er om zijn/haar bek te houden”

  1. 😆 😆 😆 😆 😆 😆 Ga zo door Geert!! Ga zo door!!!!

    “Hoe kijkt u terug op uw korte flirt met de PVV?
    ‘Ik vind het vreemd dat een partij die strijdt voor de vrijheid van meningsuiting iemand schrapt vanwege een interview. Het gaat om niks. Maar die mannetjes zijn bang dat ik teveel stemmen trek. Jammer dat Wilders de verkeerde mensen aantrekt.’ “

  2. In Nazareth (Israel) heeft de joodse burgemeester verboden dat op een plaatselijke plein een kerstboom komt. Ik vraag me af hoe Geert dit probleem zou oplossen. Met zijn keppeltje op of zonder en met zijn joods-christelijke cultuur. Welke cultuur zou hij nu kiezen: de joodse of de christelijke?

Reacties zijn gesloten.