Turken trappen niet in lulkoek verhaal Bruin I

Ha-ha-ha-hilarisch: De Turkse televisie heeft onlangs een kritische reportage over de groeiende islamofobie in Nederland en de opkomst van Geert Wilders uitgezonden. De kosten van de reportage en het reisje van de Turkse journalisten naar ons land kwamen voor rekening van de Nederlandse regering (Telegraaf).

Om reclame te maken voor de fantastische manier waarop de Bruinen zich in een regering met een krapulenpartij als de Partij voor Verwarden hebben gestort om hun vingers daar bij af te likken heeft de NL regering Turkse journalisten uitgenodigd.

“Wij hebben hen uitgelegd dat Wilders niet in de regering zit en dat zijn ideeën over de islam geen regeringsstandpunten zijn”, zegt een ingewijde op het ministerie van Buitenlandse Zaken in de Volkskrant. Minister Uri Rosenthal van Buitenlandse Zaken legde uit dat Wilders de islam ziet als een politieke ideologie, maar dat zijn regering daar anders over denkt.

Maar Turkse journalisten zijn niet achterlijk en hebben natuurlijk gewoon verslag uitgebracht van wat ze hier in Nederland hebben aangetroffen. En dat was natuurlijk iets anders dan de poppenkast die die grappenmakers in Den Haag opvoeren.

En dat was natuurlijk niet de bedoeling 😀

Dus wat doen nu de Telegraaflezers? Links de schuld geven.

HALLLOOOOOO dit is jullie lulkoekregering die dit doet ja. Dat het achterlijk is klopt helemaal maar dat moet je niet links verwijten.

32 gedachten over “Turken trappen niet in lulkoek verhaal Bruin I”

 1. Dus wat doen nu de Telegraaflezers? Links de schuld geven.

  Die spelen gewoon iedere keer hetzelfde bandje af.

 2. “De Nederlanders wilden vooral laten zien hoe goed het gaat met de integratie van de Turken”, meldt een van de verslaggeefsters.

  Nou breken mijn klompen, allebei tegelijk.
  Dit regime draait er toch juist om dat die hele integratie een grote rampzalige mislukking is geworden?!

 3. @4
  De PVV wil niet eens assimilatie. De gematigde Islam bestaat niet. Dat staat letterlijk in hun verziezingprogramma. Ze zeggen dus feitelijk dat Moslims niet kunnen integreren.

 4. Sofia van der Linde Schreef:

  @4
  De PVV wil niet eens assimilatie. De gematigde Islam bestaat niet. Dat staat letterlijk in hun verziezingprogramma. Ze zeggen dus feitelijk dat Moslims niet kunnen integreren.

  wat de PVV wil en wat ze zeggen zijn ook nog twee aparte dingen , ze praten over assimilatie , bedoelen deportatie en willen exterminatie ( maar dat zeggen ze alleen “ünter uns “)

 5. Sofia van der Linde Schreef:

  @4
  De PVV wil niet eens assimilatie. De gematigde Islam bestaat niet. Dat staat letterlijk in hun verziezingprogramma. Ze zeggen dus feitelijk dat Moslims niet kunnen integreren.

  Ergo: PVV is een antiintegratie stichting die de stelselmatig de Nederlandse politieke klimaat doet terroriseren.

 6. Nou ja zeg. De pvv wil wel assimilatie, oftewel moslims die hier komen moeten moslim-af worden, klompen gaan dragen en iedere dag boerenkool eten. Dat dat een onmogelijke vraag is weten ze ook wel. De alternatieven die ze hebben zijn onaanvaardbaar, net als de wens tot assimilatie.

 7. Voor mij zijn de PVV gewoonweg terroristen die onze maatschappij op tilt willen brengen en vervolgens in een dictatuur veranderen.

 8. ghegheghegheghegheghe hoe gaat Rosenthal dit nu weer recht breien met zijn Turkse tegenpolen. Ze hebben het nu zelf gezien, praten helpt niet meer.

 9. Ik vind het schandalig wat deze regering heeft gedaan. Blijkbaar denken ze dat ze Turkse journalisten kunnen omkopen om een goeie reportage te maken over Bruin 1 zolang ze maar de vliegtickets en hotelkosten betalen. Ik ben blij dat die journalisten niet in de rechtse leugens zijn getrapt. Een motie van wantrouwen tegen Rosenthal zou ik zeker toejuichen.

 10. Keira Schreef:

  ghegheghegheghegheghe hoe gaat Rosenthal dit nu weer recht breien met zijn Turkse tegenpolen. Ze hebben het nu zelf gezien, praten helpt niet meer.

  Mijns inziens zitten ze allemaal nu met hun koppen in de zand en tevens roepen ze tegen elkaar: “het valt mee, hoor. Het Buitenland begrijpt ons volledig.`

 11. @#12
  Ze begrijpen Bruin I maar al the goed ja.

  @#8 Als je te harde eigen stelt dan wil je ook geen assimilatie. Eisen dat mensen zich bekeren geldt al twee eeuwen lang als onaanvaardbaar in deze streken.

 12. Sofia van der Linde Schreef: @4 De PVV wil niet eens assimilatie. De gematigde Islam bestaat niet. Dat staat letterlijk in hun verziezingprogramma. Ze zeggen dus feitelijk dat Moslims niet kunnen integreren. Ergo: PVV is een antiintegratie stichting die de stelselmatig de Nederlandse politieke klimaat doet terroriseren.

 13. Het is juist goed dat deze Turkse journalisten hebben laten zien hoe het zit.
  Misschien dat er dan minder gelukszoekers deze kant op komen.
  Hele goede actie van deze journalisten, meer van dit soort actie’s graag, nu nog wat journalisten uit Marokko graag!

 14. #14: Inderdaad:
  “”Het is niet zo ingewikkeld wat er in Nederland gebeurt”, zegt verslaggeefster Sibel Karakuzu van de Turkse staatsomroep TRT. “De euro is ingevoerd, er is een economische crisis ontstaan en er is werkgelegenheid verloren gegaan. Het makkelijkst is mensen aan te wijzen die oorspronkelijk niet uit jouw land komen. Vroeger had je Jörg Haider, nu heb je Geert Wilders.”

 15. Ik ben een volbloed Turk, vind boerenkoolstamp waanzinnig lekker (in combinatie met een overheerlijke runderrookworst) en ik heb echte gele houten klompen bij de achterdeur staan als ik de tuin in ga om te tuinieren.
  Wat ben ik dan? 😕 😈

 16. Piet-Ahmet Schreef:

  Ik ben een volbloed Turk, vind boerenkoolstamp waanzinnig lekker (in combinatie met een overheerlijke runderrookworst) en ik heb echte gele houten klompen bij de achterdeur staan als ik de tuin in ga om te tuinieren.
  Wat ben ik dan?

  Mijn vrouw is volbloed Marokaanse , dol op Hutspot , droeg tijdens de WK een Oranje hoofddoek en is heeeel blij dat de Appie nu Halal Rookworst heeft … 😆

 17. Piet-Ahmet .. kan jij er achter komen welke kranten het waren , ik vermoed dat Kemalistische kranten veel positiever over Nederland zouden zijn geweest … Per slot van rekening is geert dol op zijn mede-fascist Moestafa Kemal ….

 18. Ric Schreef:

  Het is juist goed dat deze Turkse journalisten hebben laten zien hoe het zit.
  Misschien dat er dan minder gelukszoekers deze kant op komen.
  Hele goede actie van deze journalisten, meer van dit soort actie’s graag, nu nog wat journalisten uit Marokko graag!

  Ik zit hier anders liever tussen de gelukszoekers dan tussen erfelijk belaste NSB-ers zoals jij.

 19. @ Laurent,

  Ik dacht al wie zal de eerste zijn die weer met de tweede wereld oorlog komt aan zetten,ha ha wel grappig eigenlijk.
  Duidelijk geen argumenten meer!

  Slaap lekker door!

 20. @ jvd heuvel,

  Precies dat bedoel ik nu ook!
  Altijd weer die oorlog erbij halen het komt wat zwakjes over.

 21. Reactionair uitschot als Ric (15,21) was in WO2 het grauw van Hitler’s onderklassen. :mrgreen:
  (okee, ik geef toe, ik heb de discussie met dat bruine element bij voorbaat al verloren 😆 )

 22. Wat er wel of niet besproken wordt op deze site maakt niets uit.
  Wilders zit nu aan de knoppen en dat is maar goed ook!

 23. Ric we hebben het even overlegd en je krijgt, ondanks alle nuttige informatie die je te melden hebt, toch een ban. In mei 2011 is er weer amnestie. Tot dan.

 24. Ric Schreef:

  @ Laurent,
  Duidelijk geen argumenten meer!
  Slaap lekker door!

  Ik heb van jou anders ook geen argumenten gehoord, alleen kreten.

 25. @ #30
  Ik zou ook geen zinnige argumenten verwachten v.d. PVV tokkies daar zijn ze namelijk niet in staat toe. Ze kunnen alleen maar hole kreten rondstrooien.

 26. Puik werk van de Turkse journalisten. Terecht dat de journalisten deze kans niet hebben laten lopen om op onze kosten een kritische docu te maken over NL.

  Trouwens Ik Ali van Gunther Walraff zegt al genoeg over hoe we hier met arbeidsmigranten omgaan.

Reacties zijn gesloten.