Wilders: 2011 wordt het jaar van aperte nonsens

Citaatje van Wilders, zo stupide dat het geniaal is weer natuurlijk:

‘2011 wordt geen jaar van links of muliticul, maar een jaar van aanpakken en problemen oplossen voor Henk en Ingrid die links met slap theedrinkbeleid heeft veroorzaakt met betrekking tot immigratie, veiligheid, slechte ouderenzorg en ga zo maar door.’ (AD)

En er zijn 1,5 miljoen zotten die dit nog geloven ook.

12 gedachten over “Wilders: 2011 wordt het jaar van aperte nonsens”

 1. Overigens grote woorden van Wilders, tot nog toe is er niets waargemaakt van alle beloftes. Als er iets is beloofd wordt het met dezelde gang weer ingezet. Ik verwacht helemaal niets van dit kabinet en helemaal niet van Wilders. Ben benieuwd wanneer H&I in gaan zien dat het allemaal bedrog is en dat zij de dupe worden van deze schreeuwerd met een geheel eigen agenda en daar komen H&I echt niet in voor.

 2. De clou is dat bruin-1 alweer een half jaar regeert.
  Nu gaan roepen dat ze volgend jaar echt eens wat laten zien roept vragen op wat ze voor hun geld doen. In eigen taal üitkering voor nietsdoen gescoord?”

 3. @3
  Tweeëneenhalvemaand, maar het lijkt al een eeuwigheid…

  Maar evengoed beginnen de riedels knap afgezaagd te klinken.
  En het is weer een variant op “vuile rotjood Cohen” die de achterban maar al te goed begrijpt maar waar Goudpruikje niet op gepakt wordt.
  Het begint te wennen. En het Hoera Israel-peleton vindt het allang best.

 4. Wilders geniaal: “Dit jaar 2010 hebben we helemaal niets rond gekregen, maar volgende jaar – dan doen we het dubbele van wat we nu gedaan hebben!”

  Applaus.

 5. @Arnold, kvind het een goede mop die de ware stand van zaken m.b.t. Wilders waarlijk weergeeft.
  H&I zijn helemaal verloren zaak, wat mij betreft.

  Dank je, Keira.

 6. Nog meer nonsens…

  Bron voor kamervragen EU-fonds voor bouw van moskeeën in Athene is een uitgever die boeken uitgeeft over ‘Nieuwe Germaanse Geneeskunde’ en samenwerkt met clubs en personen die de holocaust en Auschwitz een leugen noemen. http://bit.ly/dU1XdL

Reacties zijn gesloten.