PVV papegaai slaat op hol

Schokkend nieuws: Bergse huisvrouw in de voetsporen van Wilders. Altijd VVD gestemd en ach ja wat verschilt die partij eigenlijk van de PVV? Geen hol inderdaad. Dus wat doe je dan? Je stelt je kandidaat voor de Provinciale Statenverkiezingen in 2011.

Tot je grote verrassing blijkt Geert een heel aardige gewone man. Je bent dus best onder de indruk. Wat zeg je? Best onder de indruk. Wat zeg je? Best onder de indruk.Wat zeg je? Best onder de indruk.Wat zeg je? Best onder de indruk.Wat zeg je? Best onder de indruk.Wat zeg je? Best onder de indruk.Wat zeg je? Best onder de indruk.Wat zeg je? Best onder de indruk.Wat zeg je? Best onder de indruk.Wat zeg je? Best onder de indruk.Wat zeg je? Best onder de indruk. Wat zeg je? Best onder de indruk. Wat zeg je? Best onder de indruk. Wat zeg je? Best onder de indruk. Wat zeg je? Best onder de indruk. Wat zeg je? Best onder de indruk. Wat zeg je? Best onder de indruk. Wat zeg je? Best onder de indruk. Enfin etc.

9 gedachten over “PVV papegaai slaat op hol”

 1. Wat ze eigenlijk zegt is: “Ik wist tot nu toe niet dat een stem voor de VVD eigenlijk een stem voor de PVV is. Deze maskerade hoef ik niet meer en daarom ga ik per direct voor de PVV werken”

  O.a. Martin Bos…, sorry Martin Borman heeft altijd gezegd dat de heer Hitler een prachtig vent was.

 2. Hahahahahahahaha, volgens mij is ze gewoon op slag verliefd geworden, bedwelmd door waterstofperoxidedampen.

 3. Ha ha ha`buiten zinnen!
  Waarom heeft mevrouw het niet over een Beweging die niet zoveel scheelt van de VVD die helemaal niet dicht bij het gewone volk staat staat maar haar uit zal knijpen waar het kan..

 4. Ze heeft wel gelijk als ze zegt dat de VVD en de PVV niet zoveel van elkaar verschillen. Jammer dat het artikeltje ophoudt als het net interessant wordt.

  “Nu hij met pensioen is en de kinderen al lang zelfstandig zijn, heb ik die kans wel. Het is de PVV geworden, want ik vind dat er veel dingen anders moeten.””

  Welke dingen moeten er anders? Dat staat er niet terwijl het daar toch om draait als je invloed wilt hebben.

 5. Huizen zonder ( volledig in glitters ) opgetuigde kerstboom , dat moet anders ..
  Mensen met hyper-pigmentatie ( tenzij tijdelijk aan de spaanse stranden opgelopen ) als buren .. Dat moet anders
  Linksche gedachtes en woorden ( en links is alles ter linkerzijde van de VVD ) in de media ( wel 2 keer per week ) .. Dat moet anders ..
  enz enz

 6. Sofia van der Linde Schreef:

  Welke dingen moeten er anders? Dat staat er niet terwijl het daar toch om draait als je invloed wilt hebben.

  Daar gaat het juist om – niets zeggen, want “onze soort mensen” van de groep “ons-kent-ons” weten altijd waar het om gaat. Vooral “fatsoenlijke” mensen weten het echt meteen.

 7. Er zijn ook mensen die gewoon macht willen; punt uit.

  “The object of power is power.” (1984)

 8. Sofia van der Linde Schreef:

  Er zijn ook mensen die gewoon macht willen; punt uit.
  “The object of power is power.” (1984)

  Mee eens beste Sofia. Je commentaar sluit eigenlijk perfect bij mijn stelling op #7.

Reacties zijn gesloten.