PVV zet illegale Joden in bij oorlog met islam

media_xl_440934Vers van de pers; een persberichtje van de PVV dat ze willen dat de NL regering de Joodse nederzettingen in Samaria en Judea als ligitiem erkent. Deze nederzettingen zijn in strijd met het internationale recht en worden door o.a. de VN Veiligheidsraad (de hele wereld zeg maar) als illegaal beschouwd. En waarom moet de NL regering van de PVV deze illegale nederzettingen erkennen? Omdat het de PVV toevallig wel uitkomt voor hun “oorlog met de islam“. De Final Solution voor hun Moslimprobleem zeg maar. En dan mag je niet zeggen dat de PVV een gevaarlijke partij is.

6 gedachten over “PVV zet illegale Joden in bij oorlog met islam”

 1. “PVV zet illegale joden in bij oorlog met islam”.
  J vd Heuvel,als je niet kunt lezen vraag dan hulp,maar kom niet met onzin aandraven.Laat me is een gokje wagen: PvdA aanhanger?

 2. Gossy toch,zomaar in één keer goed geraden.Dit is niet meer normaal.Ik zou als ik jouw was meteen de lotto invullen inplaats van je tijd te verdoen met onzin.Als je serieus genomen wilt worden ga je met deze koptekst naar een kleuter,ik bedoel een baby en misschien krijg je alle bewondering waar je naar smacht.

 3. Jij hebt duidelijk de geestelijke vermogens van een kleuter; het bericht maakt echt wat bij je los. Volgende stap die je zou kunnen maken is inhoudelijk reageren in plaats van je beperken tot primaire reacties op de kop van een bericht.

  Omdat ik besef dat jij daar waarschijnlijk niet toe in staat bent wil ik alvast wijzen op de regels op deze site, waar je al 2 keer tegen gezondigd hebt.

  http://www.krapuul.nl/index.php/regels/

  Omdat ik het vandaag niet zo druk heb heb ik tot 2 keer toe een uitzondering voor je gemaakt; volgende keer maak ik geen uitzondering.

 4. Wil je nu gaan beweren dat ik de regels overtreedt door te zeggen dat deze koptekst onzin is?Dat is nog zacht uitgedrukt.Je koptekst is een grove leugen!!!
  Word ik nu gebannen omdat ik de waarheid spreek? Het kan,maar het lijkt me stug en helemaal als deze leugen wel blijft staan…Het doet me in zoverre wat:leugenaars kan ik schieten.

 5. Weet je wat? Jij bent zo dom dat ik denk dat ik je reacties, waarmee jij de regels op diverse manieren overtreedt, maar laat staan. Als voorbeeld van reacties die normaliter zullen worden gewist. Alleen vandaag niet. Vandaag krijgen de randdebielen vrij spel op deze site.

Reacties zijn gesloten.