Bruin I naait gehandicapten

Mensen met een beperking krijgen onder de begroting van Bruin I minder zicht op werk, scholing en dagactiviteiten. Dat zeggen directeur Ad Poppelaars van cliëntenorganisatie CG-Raad en directeur Jo Terlouw van belangenbehartiger KansPlus deze maand in Zorgvisie. De cliëntenorganisaties vrezen dat maatregelen vanuit verschillende ministeries leiden tot een uitzichtloze positie voor mensen met fysieke of mentale beperkingen. (zorgvisie)

Uitzichtloze positie voor gehandicapten en rechts Nederland likt er zijn vingers bij af.

5 gedachten over “Bruin I naait gehandicapten”

 1. Wilders wilde tijdens verkiezingscampagne de verslaggeefster van een tijdschrift voor gehandicapten al niet te woord staan :”Dat is mijn doelgroep niet” , zei hij toen. Het bovenstaande verbaast mij dus niets , het was te verwachten, standarisering van de maatschappij; alles wat lastig is uitschakelen of onmondig maken past in het plan. En kom me niet aan met godwins!

 2. Bedoel je dat ik niet de Godwin mag maken dat de mentale voorganger van Wilders ook voor gehandicapten een definitieve oplossing had ???

 3. Ja de bovenste 25% blijft zijn vingers aflikken. Zij kunnen zich zorg voor hun eigen kindertjes veroorloven en betalen nu minder belasting.

  Ieder voor zich en de Joods-Christelijke God voor ons allen! Dat is heerlijk Westers rechts en kapitalistisch.

  PVV? PvdR! Partij van de Rijken.

 4. @2
  Bakra, ik denk dat je Gavi verkeerd begrijpt: zij hoeft niet te horen dat zij een “godwin begaat”…

 5. Ik vind de titel van dit bericht toch wat ongelukkig gekozen:Bruin I naait gehandicapten

  Als ik de tweede kamer fractie van de PVV zo eens in ogenschouw neem dan zit daar een potente dwarsdoorsnede van de DSM4 ( voor de leek: de internationale standaard voor het diagnosticeren van psychiatrische aandoeningen en persoonlijkheidsstoornissen). In mijn ogen allemaal zwaar gehandicapt, alleen worden deze gehandicapten zwaar verwent met riante beloningen.
  Dus: gehandicapten van Nederland: gewoon aanmelden bij de PVV voor de komende verkiezingen, da’s enorm goed voor je levensstandaard!!

Reacties zijn gesloten.