Krapuul server verhuisd

Vannacht om half 1 is de krapuul server opgepakt en fysiek verhuisd van Eindhoven naar Amsterdam. Daarom ging het licht uit van half 1 tot 4 uur. Mensen vragen wel eens “hee jvdheuvel ben jij een beetje tevreden over je hosting provider” en dan zeg ik “ja op zich wel maar er zijn wel een paar aandachtspuntjes”. 1 zo’n aandachtspuntje is dat ze bijvoorbeeld je server fysiek verhuizen van Eindhoven naar Amsterdam zonder dat van te voren even bekend te maken. Maar goed vakkundig zijn ze wel en e.e.a. lijkt goed verlopen.

2 gedachten over “Krapuul server verhuisd”

  1. Hij doet t weer dus , ik denk als deze site plat ligt wel eens “zou hij gehackt zijn?”.
    Maar niet dus.

    Enniewee , het draait redelijk stabiel als in je bent bijna altijd bereikbaar , ik had het idee dat sommige providers niet altijd even goed presteren.

  2. We hebben 1 keer een soort bijna hack gehad, al weer een maand of 2 geleden. Toen heb ik zelf de boel plat gegooid. Verder heeft een keer de provider de stekker eruit getrokken toen we te veel server capaciteit (load) verbruikten i.v.m. een paar over de top plugins. Dat was jammer want onaangekondigd. Maar we waren wel weer binnen 4 uur operationeel. Paar weken terug een plotselinge corrupte database maar kon ik zelf redelijk snel oplossen. Dan nu dit geintje, dat was ook helaas onaangekondigd maar was ook binnen 4 uur gepiept trouwens, ’s nachts. Verder doet ie t volgens mij altijd dus best een goeie provider volgens mij. Ik heb ze in ieder geval veel en veel slechter meegemaakt.

Reacties zijn gesloten.