4 gedachten over “PvdA’er is leugens en mythes beu”

 1. Mooi gezegd. Het is jammer dat Cohen en de rest van de Tweede Kamerfractie van de PvdA deze boodschap nog niet krachtdadig uitdragen.

  Waar blijven de voorstellen om het merendeel van alle repressieve maatregelen van de afgelopen 20 jaar terug te draaien?
  – opslag van vingerafdrukken
  – identificatieplicht
  – afluisteren van al je communicatie
  – verzamelen van de gekste gegevens van burgers die nergens van worden verdacht
  – censuur op het internet
  – het criminaliseren van zoektermen
  etc

  Recht op een eigen levenssfeer en vrije informatiegaring behoren tot de Universele Mensenrechten.

  Lees maar eens na aan hoeveel rechten er de afgelopen paar jaar is getornd in dit land.
  http://www.amnesty.nl/uvrm

 2. Ik as het het er niet mee eens en heb een vlaag van boosheid, wiki leaks die met bericht JPB en de russen komt, ik herinner me de media surprise glunder JPB foto nog, zonder dat de PvdA`Timmermans in EU verband daarvan geweten zou hebben.
  De PvdA was schoothondje van het CdA, geen PE Irak als heren akkoordje als minachting voor eschoofering vande hoogste orde van nederland, lees Ned. was vanaf 2003 oorlog aan het voeren terwijl de burger dit niet aan de lijve of proiviandkst kast ervoer.
  Ik heb er nog een gedichtje of iets maar niet uit vergetelheid of tijd verdrijf, over geplaatst.
  Wat wi je nog meer als je als partij bereid bent geweest om dat te bedekken tot de kennis van toen en nu. Ook krapuul met dit PvdA lof , daar heeft Krapuul het niet meer over alsof men oorlogs zaad en burgerstem, Wilders verder in de markt bakermat , vergeten is.

  .

 3. Sory vor de spelftouten , zal eerder terug komen op krapuul als ik ergens boos qua m.i kortzichtige bericht gevingen over ben.
  Bos berouw over steun aan een neo liberale markt ideologie zonder dat de PvdA berouw heren akkoordjes over geen PE Irak en daarbij een 2e ref EU grondwet als No GO door de 1e kamer als sluiproute toe heeft gestaan. Burger sentimenten die zich terecht belazerd voelen. Hoe veel makkelijker had de PvdA , terwijl de gemiddelde burger het zuur ervan krijgt ipv van zoet, het media leegbekekken VVD marktman Wilders en Rutte het kunnen maken ?
  Los van ieder gebrek aan moraliteit zou de crediet crisis , banken, vastgoed en Irak samen de outbreak van een mega etterpuist , aandelen markt burger beursen jasses energie ”kunst’ project zijn.
  .

Reacties zijn gesloten.