Ongekende smeerpijperij van inlichtingenfantast @PeterSiebelt in de Telegraaf

Hier Siebelt heb jij ook een stempeltje
Rop Gonggrijp is in de picture bij het Amerikaanse OM vanwege betrokkenheid bij Wikileaks. Dat is nog tot daar aan toe. Maar wat doet vervolgens de Haatbode?

Gonggrijp veroordelen, namelijk wegzetten als een “linkse terreuractivist”, met “een soort” banden met de geheime dienst van de Soviet Unie KGB en de terroristen van de Duitse RAF. Een en ander ingefluisterd door die gore smeerlap van een Peter Siebelt.

De Telegraaf kan net zo goed de site hetvrijevolk.com overnemen en daar dan het Telegraaflogo boven plakken. Dan hebben we ongeveer precies dezelfde journalistieke “kwaliteit”.

Ik weet niet of je die reclame van de Pinda van Duyvis van vroeger nog kent? Met dat “OKE” stempeltje? Nou zo deelt die Haatsmurf Siebelt, die ik nu echt vreselijk ongekend maar dan ook verschrikkelijk beu begin te worden, “terrorist” stempeltjes uit.

Waar kan ik doneren zodat Gonggrijp het binnenkort wat minder druk heeft en zodat hij van deze gelegenheid gebruik kan maken om zowel die vunzige vuilspuiter Siebelt als de Telegraaf eens keihard (rechtens, dat spreekt vanzelf) te naaien?

😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥

41 gedachten over “Ongekende smeerpijperij van inlichtingenfantast @PeterSiebelt in de Telegraaf”

 1. Heb het artikel ook net gelezen. Het hangt inderdaad van verdachtmakingen aan elkaar, want men kan niets bewijzen. Het lijkt wel door een stageair geschreven die vanochtend begonnen is.

  Gonggrijp had banden met de RAF? Daar wil ik graag namen en rugnummers van zien, en concreet bewijs, bijvoorbeeld uit verhoren. Volgens mij is Gonggrijp daar trouwens te jong voor, want toen de RAF-leiders werden gezelfmoord zat hij volgens mij nog op de middelbare school, maar okee.
  Gonggrijp is met een miljoen euro langs Nederlandse providers gegaan voor de hosting van wikileaks.nl? Mag ik daar citaten van de directies van de Nederlandse providers bij hebben?

  Interessant is wel dat allerlei lieden die tot voor kort in de complete marge opereerden, zoals die enge Peter Siebelt, en die hun boeken niet aan de straatstenen kwijt konden en publiceerden bij het rechts-radicale uitgeverijtje ASPEKT, nu door de Telegraaf worden binnengehaald als leidende specialisten op hun terrein. Wim Kortenoeven is ook zo’n type, die publiceerde daar ook.

 2. Als Siebelt iemand aan de schandpaal probeert te nieten, heeft dat één voordeel: je weet bijna zeker dat de genoemde persoon niet door een rechter veroordeeld gaat worden. Trouwens, zelfs Siebelt zal niet graag zijn perfecte record van 0 veroordelingen op grond van zijn “onthullingen” willen kwijtraken. 😛

  Enge, dóódenge man. 😐

 3. De Chaos Computer Club was (is) inderdaad nogal anarchistisch ‘angehaucht’. Van enige band met de RAF is mij niets bekend, wel met de oude autonomen/krakersscene. De enige link lijkt te zijn dat sommigen binnen die scene wel enige sympathie hadden voor de RAF. De Telegrof doet dus het volgende: Gonggrijp had banden met de CCC die banden had met de anarchoscene waarin sommigen sympathie hadden voor de RAF. Telegrof conclusie: Gonggrijp had DUS banden met de RAF. Mijn oude docent argumentatieleer had over de deugdelijkheid van deze redenering vast wel iets te melden gehad.

  Het incident waar naar verwezen wordt vond plaats in ’89 toen iemand ( de naam ben ik kwijt) die een losse band met de CCC had, samen met een groep andere hackers (die geen banden met de CCC hadden) Amerikaanse overheidscomputers hackten en gegevens doorverkochten aan de KGB.

  Overigens zie ik niet in wat Gonggrijp fout gedaan heeft indien hij getracht heeft een host te vinden voor Wikileaks. Integendeel: hulde aan Gonggrijp! Eindelijk een miljonair die bereid is zijn geld op nuttige wijze te besteden. Mocht het Evil Empire aan de overzijde van de Atlantic hem op willen pakken, dan mag hij bij mij onderduiken 🙂

  @Boze Heks
  Er hoeft natuurlijk ook niets aannemelijk gemaakt te worden door de Telegrof. Het is de gebruikelijke complotwaanzin waarin NOOIT iets bewezen wordt. Er wordt alleen maar heel veel gesuggereerd. Alle complottertjes – links, rechts of van het midden – zijn hetzelfde. Siebelt, Micha Kat, Niburu…allemaal volstrekt losgezongen van de realiteit. Je hebt altijd wel idioten die de complotwaanzin voor zoete koek slikken.

 4. CCC is ook de afkorting van een geheimedienst-terreurgroepje in België, Cellules Communistes Combattantes, waarnaar die hackersclub een knipoogje maakte. Het was bij die Belgische “club” volkomen duidelijk dat het om een politieopzetje ging maar Siebelt heeft een klok horen luiden en grijpt de gong. (ja wat snedig van mij evengoed, niet?).

  Er was ook nog een hippiebandje dat gedeeltelijk in Doe Maar is opgegaan, CCC Inc.. Peter, onderzoek de terrorismeconnectie eens, knullebol.

 5. Gelukkig heeft Rob Gonggrijp de nodige big bucks om die smeerlap van een Siebelt aan te pakken.
  Siebelt is trouwens een militante extremistische pro-Israël fanaat.
  Dat zegt ook wel genoeg over zijn mentale gesteldheid.

 6. @ Nol: Ooh, het ging om de terreurconnecties van CCC inc… :mrgreen: . hun muziek was wel een soort terreur, inderdaad. 🙁

  @Pyt: Zelfs de Telegraaf heeft te maken met de regels van hoor- en wederhoor. Je kunt niet allerlei onzin ophangen aan één anonieme bron en wat gereutel van Peter Siebelt over de RAF, en vervolgens zeggen dat Gonggrijp niet met je wilde spreken. Dat weet iedereen, ook bij de Telegraaf. Wilma Nanninga is elke dag correcter met bronnen op haar pagina Privé, dan het niveau van dit flodderstukje.
  De Telegraaf zal ook Micha Kat niet zomaar citeren, zonder een andere bron.

 7. Pyt van der Galiën Schreef:

  Gonggrijp had banden met de CCC die banden had met de anarchoscene waarin sommigen sympathie hadden voor de RAF. Telegrof conclusie: Gonggrijp had DUS banden met de RAF. Mijn oude docent argumentatieleer had over de deugdelijkheid van deze redenering vast wel iets te melden gehad.

  Siebelt baseert vrijwel al zijn zogenaamde onthullingen op deze drogrede. In Econostra betoogd hij dat Groen Links aan het hoofd van geweldadige dierenbevrijdingsgroepen staat omdat sommige militante activisten lid zijn van Groen Links. Overlappende sociale netwerken bewijzen niet dat iedereen het met elkaar eens is.

  Het wordt hoog tijd dat iemand hem een keer aanklaagt voor smaad. Dat scheelt weer een hoop¨bomen.

 8. Voorstel: zullen we Peter Siebelt vanaf nu gaan omschrijven als de gestoorde bejaarde rechtse complot-denker?

 9. #12
  Smaad is onzorgvuldigheid. Laster is als je beweringen verspreit waarvan je weet ze onwaar zijn. Het eerste kun je bij Siebelt doorgaans bewijzen. Het laatste niet altijd.

 10. Dus het komt omdat xs4all wikileaks host?
  En dan gaan “ze” maar een achter de oprichter aan die niet eens meer de eigenaar is..
  Lijkt een beetje op in het wilde weg rondmaaien en hopen dat je iets raakt.

 11. Nee volgens mij omdat hij toen is betrokken geweest bij die gelekte video van die Amerikanen in een helicopter die burgers naar God knalden in Irak.

 12. Sofia van der Linde Schreef:

  #12
  Smaad is onzorgvuldigheid. Laster is als je beweringen verspreit waarvan je weet ze onwaar zijn.
  (…)

  Ha, weet ik dat ook eens! Wat weet jij toch veel…

 13. @#17 Dank je.

  Smaad betekent wel dat je tot doel had om iemand zwart te maken zonder dat dit een algemeen belang of je eigen verdediging dient, maar dat je niet aantoonbaar opzettelijk liegt. Het is daarom een stuk makkelijker te bewijzen dan laster.

 14. @16
  Het was ook in p&w vanavond.

  “Rop Gonggrijp, de Nederlandse internetactivist, hacker en XS4ALL-medeoprichter, wordt gezocht door de Amerikaanse justitie. Het zou gaan om de connecties die Gonggrijp heeft met Julian Assange. De Amerikaanse justitie heeft via een rechterlijk bevel de Twitteraccount van Gonggrijp gevorderd. Het zou onder andere gaan om locatiegegevens, privéberichten en andere informatie die relevant voor het lopend onderzoek zijn.

  Gonggrijp is sympathisant van Julian Assange. Hij heeft toegegeven meegewerkt te hebben aan de publicatie van de video “Collateral Murder” in april 2010. Hierin is videomateriaal van de Amerikaanse luchtaanval in Bagdad (12 juli 2007) te zien, waarbij burgers om het leven kwamen. Ook is te zien hoe twee journalisten van Reuters om het leven komen. De video heeft veel stof doen opwaaien.

  Gonggrijp was medeoprichter en hoofdredacteur van het hackers tijdschrift Hack-Tic. Hij was er van overtuigd dat internet de samenleving ingrijpend zou veranderen. Vanavond praat hij over het strafrechtelijk onderzoek van de Amerikaanse justitie naar hem.”

  http://pauwenwitteman.vara.nl/Fragment-detail.1548.0.html?&tx_ttnews%5Btt_news%5D=19709&tx_ttnews%5BbackPid%5D=116&cHash=aa8a0f1064289a4555f204b7b4c917b1

  Het filmpje zelf werkt niet geloof ik btw..

 15. @19
  Dit wordt dus ernstig.
  En het Nederlandse regime is al jaren bereid eigen burgers uit te zetten naar de VS.

 16. @#20
  De Nederlandse overheid levert burgers uit aan ieder land waarmee het een verdrag heeft. Het maakt vrijwel niet uit hoe onrechtmatig het bewijs tegen je is verkregen naar Nederlandse maatstaven. Ik hoop dat Gonggrijp een heel goede advocaat heeft.

 17. Rop belonen? Volgens mij als je Rop het best wilt belonen, kan je beter geen geld doneren, maar een paar knappe, gewillige meisjes die kant op sturen 😉 *serieus* Oude hippies from hell 🙂

 18. @26 Toch kan ik me niet herinneren dat ook maar één van Siebelts “onthullingen” ooit tot een veroordeling heeft geleid. Natuurlijk hoeft niet iedere ontdekking van iets fouts tot een veroordeling te leiden, maar dit is toch wel een érg lage score. 😐

 19. @25
  Peter Siebelt is een paranoïde warhoofd met de intellectuele vermogens van een amoebe. Geen wonder dat de PVV zo dol op hem is. Noem eens iets waarin deze complotgek het bij het juiste eind had?

 20. @30 AUB fatsoenlijker argumenteren. We hebben hier geen behoefte aan wazige Siebeltjes.

  Als jij alleen maar schemerig kan wauwelen dan gooi ik je in het spamfilter.

  Dus leg uit.

 21. TisNieWaar! Schreef:

  Peter Siebelt heeft het regelmatig bij het juiste eind, waarom nu niet?

  Regelmatig bij het juiste eind? Als je bv probeert te bewijzen dat o.a. GroenLinks, de SP, Oxfam Novib, Greenpeace, Milieudefensie enz achter de moord op fortuyn zitten omdat van der Graaf contacten had die ook lid waren van die clubs bijvoorbeeld? Siebelt is een paranoide gevaar voor de veiligheid en zo gestoord als een deur. Die neem je toch niet serieus zeg!

 22. Alsof de Dienst een halvezool als Siebelt nodig heeft om Duyvendak te ontmaskeren.
  Stan van Houcke herinnert er fijntjes aan dat deze Siebelt hem ook beschuldigd heeft. Wat moet je met zo’n vent?
  Ik ben ook wel eens met een aansteker in mijn binnenzak langs de Makro gereden. Oei! Peter, weet je dat wel?

 23. Je lijkt Frits Barend wel die indertijd aan het eind van een uitzending van “Barend en van Dorp” met als gast “Wijnand Duyvendak” zei . . . . het is toch niet waar he, wat Peter Siebelt over jou schrijft? 😥

 24. Zo wist Siebelt dat Claus “zichtbaar in zijn nopjes” was over de verloving van Friso en Mabel.
  Dat hoorde hij van Gene Zijde.

 25. @TisNieWaar!
  Ik zit nog steeds te wachten op hetgeen Siebelt dan wel niet onthuld heeft. Wanneer je dat niet kunt vertellen, ga je dan vervoegen op de site van oppergek Alex Jones in plaats van hier vage wartaal uit te slaan.

Reacties zijn gesloten.