PVV gerotzooi Provinciale Staten

De Partij Voor Verwarden probeert zich de Provinciale Staten binnen te wurmen maar dat gaat niet overal van een leien dakje. Zo zijn er op de PVV lijst Overijssel slechts 3 van de 12 kandidaten afkomstig uit Twente. Nog afgezien van het feit dat PVV kiezers in Overijssel geen PVV verkiezingsprogramma tot hun beschikking hebben om hun keuze te helpen bepalen maar hee what the heck G3ErtW1lder4P3RSIDENT je weet toch.

De PVV Noord Holland is al verder met hun verkiezingsprogramma al leidt dat tot verbaasde reacties bij omstanders:

“Het programma van de PVV in de provincie Noord-Holland gaat voornamelijk over zaken waar de provincie niet over gaat óf de partij heeft de feiten niet op een rij”

De belangrijkste problemen die ze denken te gaan oplossen bestaan niet, of zoiets.

Lees hierover dit artikel.

Hier de eerste 5 kandidaten voor PVV Zuid Holland.

7 gedachten over “PVV gerotzooi Provinciale Staten”

  1. Ehm, Twente is géén provincie. Twente is onderdeel van Overijssel. Zo raar is het dus niet dat er maar 3 Twentenaren op de lijst staan.

  2. @2: Wél als je in Twente woont, denk ik. 😛 (Slechts 14% van alle Overijsselaren voelt zichzelf echt Overijsselaar.)

    Daarnaast woont 55% van de bevolking van Overijssel in Twente, dus dan is 3 kandidaten best wel magertjes.

  3. Hoog tijd voor een eis dat je al minimaal een jaar of meer in een Provincie moet wonen of werken voor je op de kieslijst mag. Ditto voor gemeentes met gemeenteraadsverkiezingen. Waarom zou je op de lijst mogen voor een Stad of Provincie waar je geen aantoonbare binding mee hebt?

    Als er niet genoeg geschikte mensen zijn in een bepaalde stad of provincie die zich kandidaat willen stellen dan heb je pech. Moet je maar meer moeite doen in dat gebied.

Reacties zijn gesloten.