Geert Wilders ernstig ziek

In zijn hoofd. Nu is hij ineens weer “WOEST” op een schooldirecteur die het heeft aangedurfd, zeg maar de stoute schoenen heeft aangetrokken, als het ware “zijn vinger heeft opgestoken” en bedeesd per ongeluk iets heeft laten doorschemeren dat ie het, ongeveer, een klein beetje per ongeluk niet helemaal honderd procent eens is met de PVV;

Geert Wilders van de PVV is zo boos op de Nijmeegse schooldirecteur Theo van Lankveld, dat hij wil dat de man op non-actief wordt gesteld. (Volkskrant)

Woeste Wilders met zijn ernstig zieke hoofd
En we hebben het dus hier over de “Partij voor de Vrijheid” he, dat je effe weet wat die “vrijheid” precies allemaal inhoudt.

Dus nou is de Grote Lijder voor de verandering maar weer eens “woest”.

Naast slaapverwekkend zijn die woede aanvallen van de Lijder gewoon in- en intriest.

En anderhalf miljoen fans die dit “geniaal” vinden. Die sporen dus ook niet helemaal.

😥

14 gedachten over “Geert Wilders ernstig ziek”

 1. Een partijleider die zelf niet de moed kan opbrengen fout personeel de laan uit te sturen eist op hoge toon het ontslag van mensen die proberen iets van de maatschappij te maken. Voor een politicus die het contact met de vaste grond is kwijtgeraakt, is de term ‘zwevende partijleider’ nog over.

 2. Zo voorspelbaar. Iedereen die voor de overheid werkt en het niet met hem eens is moet ontslagen worden.

 3. Kan er intussen niet eens iemand die scène uit Der Untergang met de stem van Wilders nasynchroniseren?

 4. zou er al een portret van de grote lijder in de lerarenkamer hangen?? Wordt straks verplicht in ieder openbaar gebouw…..

 5. Welll , Wilders is een grote Fan van Mustafa Kemal ( waarvan Ätaturk de kemalistische bijnaam is ) voor lange tijd , en eigenlijk nu nog steeds word die in Turkse klassen opgehemeld als “vader der Turken “) t’zal Geerts droom wel wezen om als Nederpapa verplicht door schoolkindjes bewonderd te worden ..

 6. goh.. leeft die fascistische Geert Wilders nog steeds.. en maar zeuren.. mot es afgelopen zijn! hij kan beter oprotten naar zijn mooie Isr**l ehh -bezette-palestijnse-gebieden…! ik hoorde dat ze er nog altijd nieuwe huisjes bouwen en kolonisten van catan spelen! dat moet toch effe oergezellig zijn tussen die terrroristen daar!

 7. Tibaert Schreef:

  @ lieke:
  Zo reageren paranoïde psychopaten. Ze schoffelen iedereen onder de grond die hun in de weg zit en verklaren zichzelf vervolgens tot slachtoffer.
  Zie: http://my.opera.com/Tibaert/blog/?id=17106262
  Met die idioterie ben ik al anderhalf jaar in de weer. Zeer leerzaam dat weer wel. Leer een wilderskloon met alle trekken van de voorman kennen…

  Leuk dat je omschrijving ook precies voor Sara Palin opgaat … wow , had ik even een hersenkramp toen ik mij “De Nieuwe Mensch “als een kind van die twee voorstelde …. ik vraag me trouwens af wanneer Geert dat “bloodlibel” verhaaltje gaat gebruiken ….

 8. #5 vdheuvel

  Geweldige scene!

  Vraagje, kan eerst lezen weer terug?

  On huidig klimaat topic
  En dan te bedenken dat de interne mail uit schoolse PVV gangen gelekt zal zijn…….
  Woeste GeeWie over niets maar het Spookt aardig aldaar

Reacties zijn gesloten.