PVV Flevoland haalt kandidaat van lijst om schimmige lul reden

De PVV heeft Martijn Hurks uit Dronten van de kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen in Flevoland gehaald. Dat bevestigt lijsttrekker Joram van Klaveren. Hurks werd 11 jaar geleden gearresteerd omdat hij met een bord verkeer waarschuwde voor een radarcontrole. Of dat de reden is, wil Van Klaveren niet zeggen, schrijft Omroep Flevoland. (Telegraaf)

Nou dat is de reden NATUURLIJK niet.

Wat Hurk wel op zijn kerfstok heeft is op dit moment niet bekend maar het kan niet anders dan dat het iets ergers is dan bijvoorbeeld brievenbus pissen, kopstoten uitdelen, bijl dreigen, barmannen over de bar slepen, ondergeschikten neuken, fraude of iets vergelijkbaars.

Misschien dat ie lid is van een bibliotheek of iets anders cultureels of zo, of hij heeft misschien iets verkeerds gezegd tegen de Grote Lijder. 😀

4 gedachten over “PVV Flevoland haalt kandidaat van lijst om schimmige lul reden”

 1. Het zal wel zo zijn dat Martijn Hurks een rechte rug heeft. Een eigen mening en die ook uitdraagt. Als je zo optreedt binnen de PVV dan kun je vertrekken. Mij is hetzelfde overkomen in ????. Geen strafbare feiten. Lelieblank zelfs. Maar 2 andere mensen met een luchtje staan WEL op verkiesbare plek!! Er waren genoeg goede kandidaten. Vele capabele mensen hebben er echter de brui aan gegeven. Mede door de opstelling van het kamerlid dat verantwoordelijk is voor deze provincie. Lieveling van Geert Wilders. Ik hoor natuurlijk veel, het gaat OVERAL fout. Den Haag houdt zich doof en reageert nergens op. Niet op email niet op brief. Zelfs aangetekend wordt genegeerd. Hoe dom kun je zijn. Van vrienden en SYMPATHISANTEN moet de PVV het hebben. Nu lopen er honderden losse kanonnen door Nederland die hun gal spuwen omdat ze geen aandacht krijgen. U denkt toch niet dat IK nog positief over de PVV denk?

 2. Geen idee. Ik heb de indruk dat het wel meevalt met die losse kanonnen die hun gal spuwen. Ik merk er in ieder geval weinig van. Dat verbaast me overigens wel.

 3. Waar blijft dat wetsvoorstel dat meer transparantie en democratische structuren eist van politieke partijen?

 4. #1

  Het verbaasd mij niet. De economische recessie is gelukkkig niet zo ver dat Wilders echt capable mensen voor de uitvoer van zijn fascistoide program aantrekt.

  Ik doe liever niet aan godwins maar heb horen zeggen dat ene hitler intelligenter mensen in huis had……….

  Zo te horen heeft u een PVV kopstoot als selectie procedure voor uw hersens gekregen.
  Wonden likken. Het lot wil dat u van de finale mokerslag van Wilders program, dicatoren blijven het langst overeind, bent gered 😛

  Blijheid vrijheid clubje oprichten, levens ervaring en les met uw lotgenoten delen, als idee ?

Reacties zijn gesloten.