Groot nieuws: Mark Rutte vertrekt naar Afghanistan

Premier Mark Rutte denkt veel zorgen die er binnen de Tweede Kamer leven over de beoogde nieuwe missie in Afghanistan, te kunnen wegnemen. Ook de argumenten die PvdA-leider Job Cohen aanvoert om tegen het kabinetsvoorstel te gaan stemmen, denkt hij „stuk voor stuk” te kunnen weerleggen. Dat zei Rutte vrijdag na afloop van de wekelijkse ministerraad (Telegraaf).

De reden dat Mark Rutte bij de PvdA aanklopt is simpel; zijn eigen gedoogvriendje de Partij Voor Verwarden wil het niet. En wat Geert niet wil gebeurt niet, zo heeft Buin I voorman Mark Rutte inmiddels wel geleerd.

Eigenlijk wil niemand het, het Nederlandse volk al helemaal niet, maar ja Mark Rutte en Maxime Verhagen willen het wel he, goed voor de carriere, dat mag wel een half miljard euro en een paar Nederlandse levens kosten.

Volgens Mark Rutte is het prima gelukt om de Nederlanders echt goed bang te maken en hij doet op het einde nog een verrassende mededeling:

Volgens hem maken veel mensen zich zorgen over veiligheid en terrorisme en kun je die problemen alleen echt aanpakken in een land als Afghanistan als je er ook echt actief aanwezig bent.

Goed idee Mark. Ga jij maar lekker echt actief aanwezig zijn in Afghanistan dan ruimen wij serieuze Nederlanders jouw rotzooi hier wel even op.

Succes!

8 gedachten over “Groot nieuws: Mark Rutte vertrekt naar Afghanistan”

 1. En dat alles om een keertje thee te mogen drinken op het witte huis…..maar ja, als JP het voor elkaar krijgt dan moet het deze twee toch ook lukken….Ik ben voor een twee-mans missie, laat Mark Maxime maar meenemen….(en Geert in de bagage)

 2. “En wat Geert niet wil gebeurt niet, zo heeft Buin I voorman Mark Rutte inmiddels wel geleerd.”

  Dus, hoewel Mark steeds als Premier poseert, hebben we in wezen nu een PVV regering van Wilders in Nederland.

 3. Van mij mag deze voltallige Bruin I regeringsclubje tezamen naar Afghanistan vertrekken voor het uitvoeren van hun vervolg programma “Circus Bruin”.

 4. Off topic
  Beste redactie, mag eerst lezen weer terug?
  Naast nonchelance denk en type ik te snel , denk ik 2 talig, dat kan ook lastig zijn
  Dank!

 5. Als je nou gewoon schrijft, en dan je handen voor je neerlegt. En dan leest wat je geschreven hebt.

  Voila eerst lezen weer terug.

  Toch?

  Of voegt die lelijke “eerst lezen” knop echt iets toe?

 6. #6
  Nou zeg, en dat over zo’n mooie verdwenen knop 😕

  Is goed hoor, ik zag op de cavia link dat ik ook al eerst tellen nodig heb 😉

Reacties zijn gesloten.