Arabarbarist Hans Jansen probeert ons weer eens voor de gek te houden

Jansen de dorpsgek
Zojuist in het het nieuws; rechercheurs hebben een dictafoon met “daarop uitermate belangrijke informatie in de zaak Tom Schalken laten slingeren in een vliegtuig van de KLM”. (Telegraaf)

Tot zover geen nieuws dus. Typisch “politiewerk”.

“De zaak Tom Schalken” was overigens dat laatste akkefietje waar het proces Wilders op stuk liep. U weet wel. De rechters wilden Hans Jansen niet acuut horen en dat was niet naar de zin van Bram Moskowicz en die heeft toen de rechters succesvol gewraakt.

Maar nu het nieuws:

De gespreksopname betreft het verhoor dat de twee hadden afgenomen van arabist prof. dr. Hans Jansen. Jansen, elders ondergedoken vanwege bedreigingen, werd afgelopen donderdag verhoord in een Nederlandse ambassade.

ondergedoken vanwege bedreigingen? HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA! Grotere kans dat ie is ondergedoken omdat hij het niet meer aan kon om constant KEIHARD in zijn gezicht te worden uitgelachen. 😆

(zie)

Update: en Hans Jansen heeft inmiddels laten weten dat hij niet ondergedoken zit wegens bedreigingen maar gewoon “liever onder de pambomen zit dan achter de geraniums”. Wat zullen er weer een hoop hysterici teleurgesteld zijn. 😀

13 gedachten over “Arabarbarist Hans Jansen probeert ons weer eens voor de gek te houden”

 1. Hans Jansen is een persoon die als hij het moslimbashen niet had een compleet onzichtbaar figuur was en is.
  Meneer zal alles doen om zaken te verdraaien….hij doet dat zo erg dat hij er zelf in gaat geloven en zichzelf voortdurend tegenspreekt
  Hij weet 5 minuten nadat hij iets heeft lopen te beweren al niet meer wat hij nu precies heeft lopen te beweren

 2. Hij weet 5 minuten nadat hij iets heeft lopen te beweren al niet meer wat hij nu precies heeft lopen te beweren
  Dementia praecox? Hoewel, hij is niet piep meer tenslotte…

 3. De Amerikanen noemen dit gedrag. ‘death-threat chic’. Dat je opschept over de bedreigingen en zogenaamde bedreigingen aan je adres. Is voor een ander meestal niet te achterhalen of te controleren, dus onbetrouwbaar.

  Jansen zal wel op vakantie zijn ergens. La Gomera, Kitzbühl, Las Vegas?

 4. Boze heks Schreef:

  Is voor een ander meestal niet te achterhalen of te controleren, dus onbetrouwbaar.

  Precies dit is het punt met de Bruin-Rechtse propaganda over “bedreigingen”, “onderduikingen”, “gevaren”, “niet nader gespecificerde gevaren” enz. Kortom: angstzaaien als politiek.

  Dat was ook het truukje van Wilders tegen Job Cohen toen ze de televisie-debat voor de verkiezingen moesten houden. Nu dat de Statenverkiezingen komen, haalt Rechts dit (angst)truukje voor goedgelovigen weer uit de kast.

 5. Ik denk dat Hans Jansen in MONSCHAU zit: Het spa-hotel waar Wilders wild werd en de burgemeester hem forever verbande. 😉

 6. Nou, Keira, laten we het bij die palmbomen houden. Tunesië zal het niet zijn, want Hansje is bang voor boze mensen. Hoeven geen moslims te zijn. Oud-kameraden zoals ik zijn ook al genoeg om hem de boom in te jagen.
  Het zou dus Israël kunnen zijn, maar daar is de Arabarbarist ook niet echt welkom, want hij heeft een geschiedenis van Israël-bashing en spreekt zich nooit zo pro-israël uit als bij voorbeeld Geert of Kortenoeven. Ik denk dus dat hij gewoon aan de costa del sol of op de canarische eilanden zit.
  Als het laatste waar is, nodig ik hem uit om in het plaatsje Telde enkele rozen (met doornen) bij het standbeeld van de Edele Wilde te gaan leggen. 🙂

 7. #8 Huib 🙂
  Maar bedoelde eigenlijk het verhaal over Geert die wild werd in een hotel in Monchau 😀

 8. Naar ik meen behoort Monschau nog net tot de historische Nedrlanden. Een plaats waar Wilders niet welkom is…

  PVV-leider Geert Wilders is niet meer welkom in het Duitse plaatsje Monschau, waar hij afgelopen weekeinde onwel werd. Discriminatie en racisme hebben niets in ons stadje te zoeken, zegt burgemeester Margareta Ritter.

  „Wie zoals Wilders het Nederlandse integratie-debat belast met rechts populisme en wie de Koran wil verbieden in vergelijking met ’Mein Kampf’, is in Monschau niet welkom.”

  Volgens de Aachener Zeitung kwam Wilders met bewapende lijfwachten voor een privébezoek naar Monschau.

 9. Ging Gurt in Monschau naar de maan kijken? Laat dat nou bij uitstek een Islamitisch symbool zijn.

Reacties zijn gesloten.