Het laatste nieuws over @PVVFriesland

Aangenaam verrast was de krapuul-redactie toen de bekende kuchende man in lange regenjas ons in een parkeergarage de inloggegevens van @PVVFriesland overhandigde, en van nog een paar aardige accounts trouwens, maar dat merkt u later vanzelf wel.

Maar toen verscheen er ineens een brief van de baas van Twitter en die kwam ongeveer op het volgende neer:

“Wij vinden een parodie echt hartstikke leuk – Ha Ha Ha – en zijn ook ENORRUM voor de vrijheid van meningsuiting maar wij vinden dat u met uw parodie net een klein tikkeltje te veel lijkt op het origineel en wij adviseren u dan ook een andere achtergrond te nemen, een andere avatar, een andere profieltekst, en tevens adviseren wij u om totaal andere teksten te gaan tweeten.”

De huidige avatar van @PVVFriesland
Normaal bij een parodie is het de bedoeling dat je een beetje op het origineel lijkt maar bij PVV parodieën stuit je dan op een probleem; het origineel is vaak minstens zo idioot als de meest geniale parodie.

Zie daar het dilemma; wanneer je een clown een PVV jasje aantrekt en hem het officiële Partei-standpunt van de PVV Schiermonnikoog laat verkondigen denkt iedereen meteen met een echte officiële PVV’er te maken te hebben.

Toch juichen wij al die verschillende PVV-twitter accounts van harte toe. Hoe meer hoe liever en hoe gekker hoe beter. Dit leidt weliswaar tot schuimbekkende PVV-aanhangende woestelingen en platgemailde Twitter reps maar maar het is natuurlijk wel de bedoeling dat we de PVV kunnen blijven uitlachen. Dus schroom niet en registreer er ook een paar, doe eens gek.

Maar helaas gaat dus voor @PVVFriesland op termijn het licht uit. Er zal gezien de brief van de Twitterbazen, dankzij alle heisa zoveel aan moeten worden verspijkerd dat er weinig oorspronkelijks meer van overblijft. Wel zullen wij blijven tweeten tot HET BITTERE EIND (tot Twitter de stekker eruit trekt).

2 gedachten over “Het laatste nieuws over @PVVFriesland”

Reacties zijn gesloten.