Tsunami van PVV accounts op Twitter

Wij zijn benieuwd hoe lang Twitter het nog blijft tolereren dat PVV’ers het systeem overspoelen met diverse PVV accounts. Een klein lijstje:

https://twitter.com/#!/pvvzuidholland

https://twitter.com/#!/PVVOost

https://twitter.com/#!/PVVZuidLimburg

https://twitter.com/#!/PVVVenlo

https://twitter.com/#!/PVVoostvlieland

https://twitter.com/#!/PVVEmmen

https://twitter.com/#!/pvvdelft

https://twitter.com/#!/pvvrandstad

https://twitter.com/#!/PVV_Holland

http://twitter.com/PVVDuurstede

http://twitter.com/pvvEU

http://twitter.com/PVVIndonesia

http://twitter.com/PVVDiemenZuid

http://twitter.com/PVVBuenosAires

http://twitter.com/pvvzwolle

http://twitter.com/pvvoverijssel

http://twitter.com/pvvgelderland

http://twitter.com/pvvdrenthe

http://twitter.com/PVVZaandam

http://twitter.com/pvvurk

http://twitter.com/PVVRottumeroog

etc etc etc etc

etc etc

27 gedachten over “Tsunami van PVV accounts op Twitter”

 1. Duidelijk voorbeeld van het Streisand-effect… als Greert niet zo’n heisa over dat allereerste nep-account had gemaakt, was de lol er al lang afgeweest.

  Ik mis trouwens nog PVV Koedijk-Zuid, want die kwamen gisteren aan de deur vragen hoeveel moslims ik te waskip had (= Westfries). Ik heb toen maar gezegd dat ik dat niet exact wist, maar waarschijnlijk een stuk of 1200.

  Nog nooit iemand zó hard in blinde paniek zien weghollen. :mrgreen:

 2. Hahaha, die reactie van Petra op de andere reacties: “Omdat iedereen zo negatief is word ik massaal nagedaan. Een schande! Stop de massa-imitatie!”

 3. Kan het niet bijhouden maar ik vond die Krapuul avator , doet ie het nog , rete goed 😆 ,

 4. DarkSkywise Schreef:

  Duidelijk voorbeeld van het Streisand-effect… als Greert niet zo’n heisa over dat allereerste nep-account had gemaakt, was de lol er al lang afgeweest.
  Ik mis trouwens nog PVV Koedijk-Zuid, want die kwamen gisteren aan de deur vragen hoeveel moslims ik te waskip had (= Westfries). Ik heb toen maar gezegd dat ik dat niet exact wist, maar waarschijnlijk een stuk of 1200.
  Nog nooit iemand zó hard in blinde paniek zien weghollen.

  Voor degene die hun hersenen nooit op een West-Friese kermis in alcohol ingemaakt hebben : Te Waskip= op bezoek ….

 5. Twitter heeft de klacht over @PVVFriesland wel in behandeling genomen. Op een wel heel ongelukkig moment omdat ik net na de overdracht van het account aan deze fantastische site op de hoogte werd gebracht van wat twitter a valid impersonation report noemt. Ik heb wel een verweer ingediend. Door het op taal te gooien en dankzij de wijzigingen die Krapuul op het account heeft gemaakt lijkt het me dat @PVVFriesland aan alle voorwaarden voor een parodie voldoet. :mrgreen:

  Hello,

  Thank you for taking the time for notifying me about the impersonation report. You are correct in stating that @PVVFriesland is a parody of @PVVFryslan. The PVV is a the so called Party for Freedom (Partij voor de Vrijheid) Fryslân is the correct name of the Dutch Provence in which the controversial PVV competes for seats. Those Provence’s will ultimately choose the Senate. This is crucial for our minorty government because the PVV is their not so silent partner.

  Thanks to loud-mouth Geert Wilders we now deal with a very conservative government. I made this fake account and started uttering tweets in which I replaced the word Islam by Muslims. The PVV openly claims they want less Islam but they try to prevent having their message translated to less Muslim individuals.

  The Provence of Fryslân is like Wales in the UK. We have our own language. The original PVV Fryslân owns the account @PVVFryslan. I made a Dutch parody of it and that kind of broke the news. The Party of Freedom wanted me to be arrested. Now that has failed they finally turn to the royal way by asking you to hand over the account.

  I would like to ask you to reconsider the valid impersonation report. The avatar and the background have been changed. The bio, which was very sarcastic from the start, is now reads the official account for the Party for the Confused (Partij Voor Verwarden = PVV) and most of all the correct name is Fryslân, not Friesland.

  Kind regards,

  Petra

 6. The Party of Freedom wanted me to be arrested.

  De vraag is hoe je de orwelliaanse naam van deze club die geen club is eigenlijk vertaalt in het Engels.
  Freedom Party? nee.
  Party of freedom, zoals hier in #9? lijkt mij hoe dan ook het verkeerde voorzetsel.
  Party for freedom – het abstracte begrip zonder lidwoord? het zal wel de gangbare vertaling zijn, maar vrijheid in het algemeen kun je een club die gen club is en die mensen prevetief wil interneren op grond van gezond volksondervinden kun je toch niet voor vrijheid in het algemeen uitmaken!

  Dus: Party for the freedom.
  The freedom to intern without sentence.
  The freedom to call muslims and any other people you do not like names.
  The freedom to demand mass deportations.
  The freedom to shoot people in the streets, again without sentence.
  etc.
  Party for THE freedom lijkt mij de enige passende vertaling.

 7. Je móet in beschrijving nep-accounts en parodieën zetten dat ze nep zijn ( er zijn al talloze accts. verwijderd door Twitter die dat niet deden ) .Het is onderdeel van ToS

 8. Lachen hoor… Als je nog geen haar op je ballen hebt. Pff… Twitter is sowieso voor homo’s… Snap dan ook niet wat de PVV er mee moet.

 9. Ries Schreef:

  Lachen hoor… Als je nog geen haar op je ballen hebt. Pff… Twitter is sowieso voor homo’s… Snap dan ook niet wat de PVV er mee moet.

  Ah, is de PVV anti-homo dan?

 10. lol, ik weet niet eens hoe ie echt heet, van de of voor of voor de?
  het is zon lekker ultiem intellektueel teken van vvd betrokkenheid in het geheel, dat ze geen rechtszaak over het aanheffen van het woord vrijheid in zon overduidelijk van de pvda gestolen afkorting voor het (kommersieele) doel van nederlandse politiek hebben gewonnen. (ach ja de gedoodverfde partner) het lullige voor mij is dat het ook wel grappig is als je niet bij de vvd zit:, het lullige voor de meesten is dat ze niet willen geloven dat ze zo bedot worden? dat is het lastige aan revolutie, dat het vaak eerder de frustratie dan de domheid is die vooruitgang in de weg staat.

 11. Ook nieuw:

  https://twitter.com/PVVkoopgoot
  https://twitter.com/pvvhoorn
  https://twitter.com//PVVJuinen
  https://twitter.com/PVVMaaskantje
  https://twitter.com/PVVHardenberg
  https://twitter.com//PVVDenBosch
  https://twitter.com//PVVBonaire

  De angstwekkend dicht bij mij wonende Frotsma is kennelijk nog steeds de enige “lijstrekker” (sic) die zich persoonlijk wenst bloot te geven. Heb overigens geen mensen meer van hem aan de deur gehad, al staat er een emmer water bij de deur klaar die ik per ongeluk ben vergeten te verschonen toen mijn poes Poes gisteravond even heel erg ziek werd (maar is inmiddels weer beter).

 12. @22: Was hele toestand gisteravond. Poes was ergens met voorpootje blijven hangen, nagelbed gescheurd (hele huis vol rode spetters), paar keer flink onwel wegens “wat is dit nou weer?” maar heeft rustige nacht gehad, normaal gegeten (hoewel, zalmpaté-voor-de-schrik gaat er altijd wel in :mrgreen: ), snapt niet helemaal waarom ze in de keuken moet blijven, maar vindt de bediening erg vooruitgegaan (eten wordt bij haar kussentje neergezet).

  Erg aardige dierenarts op spoedlijn, gaf goede instructies, ga hem daar a.s. maandag zeker nog voor bedanken. 😎

 13. Huib Schreef:

  Palestinians for GEERT Foundation.

  Straks volgen ook: Extraterrestrials voor Geert! Pedestrians voor Geert! ..enz. steeds with only one member.

 14. #23 Oef, dat doet pijn en is inderdaad een bloedbad! Arm dier. Nou fijn dat ze zo’n goed tehuis heeft en zulke goede bediening 🙂 Gaat vast al weer beter, want dieren helen ook weer heel snel is mijn ervaring. Voor je het weet hangt ze weer in de gordijnen. 🙂

Reacties zijn gesloten.