45 gedachten over “PVV-lijsttrekker veroordeeld voor laffe mishandeling”

 1. Heet non-verbale communicatie bij pliesie, geloof ik 😥 Maar H&I zullen het prachtig vinden, aanpakken dat tuig, vol op de bek rammen, ze zullen toch niet voor niets opgepakt zijn? 😥

 2. Nou, als je als smeris wordt aangepakt voor mishandeling dan is er echt wel wat aan de hand, want het OM seponeert vrijwel altijd iedere klacht op dat gebied.

 3. Deze Aardena ken ik niet. De nummer 10 van de lijst – waarover ook in de commentaren iets gezegd wordt – ken ik wel persoonlijk. Katie Dolstra zat ooit namens de SP in de gemeenteraad te Leeuwarden om die vervolgens vliegensvlug weer te verlaten om zo de raadsvergoeding alsnog op te kunnen strijken. Daarna hadden we nog iets met Leefbaar Leeuwarden (Leefbaar was “in”, dus uiteraard stond Dolstra vooraan). Tegenwoordig zit Dolstra in de extreem-rechtse hoek. Nou ja, 1,5 miljoen Keurige, Hardwerkende Burgers Van Wiens Belastinggeld Linkse Hobby’s Betaald Worden zitten daar samen met haar. Al denk ik dat met het harde werken van Dolstra wel meevalt.
  Overigens wil ik er nadrukkelijk op wijzen dat de nummer twee op de lijst – Otto van der Galiën – geen familie van me is:P

 4. Pyt van der Galiën Schreef:

  Deze Aardena ken ik niet. De nummer 10 van de lijst – waarover ook in de commentaren iets gezegd wordt – ken ik wel persoonlijk. Katie Dolstra zat ooit namens de SP in de gemeenteraad te Leeuwarden om die vervolgens vliegensvlug weer te verlaten om zo de raadsvergoeding alsnog op te kunnen strijken. Daarna hadden we nog iets met Leefbaar Leeuwarden (Leefbaar was “in”, dus uiteraard stond Dolstra vooraan). Tegenwoordig zit Dolstra in de extreem-rechtse hoek. Nou ja, 1,5 miljoen Keurige, Hardwerkende Burgers Van Wiens Belastinggeld Linkse Hobby’s Betaald Worden zitten daar samen met haar. Al denk ik dat met het harde werken van Dolstra wel meevalt.

  Overigens wil ik er nadrukkelijk op wijzen dat de nummer twee op de lijst – Otto van der Galiën – geen familie van me is:P

  laatste is geen onbelangrijk gegeven voor u persoonlijk neem ik aan 🙂

 5. #5 Pyt, ach Geert heeft ook een broer en die schijnt wel oke te zijn, dus ook als je zijn broer, dan zouden wij jou dat niet euvel duiden 🙂

 6. Dit lijkt me goed nieuws:
  1) Deze held is duidelijk ongeschikt als politieman, daar is hij nu dus weg.
  2) Hij past prima bij de rest van het tuig binnen de pvv. Dit maakt het allemaal weer wat overzichtelijker.
  3) hoe meer er van dit soort schorum zich met de pvv gaat bemoeien hoe eerder het hele spul ontploft.
  Nu maar hopen dat de verkiezingen niet al te ongunstig uitpakken en dat de pvv zich niet nog meer met het bestuur van ons land mag gaan bemoeien.

 7. Goed werk Laurent. Toen ik die naam vorge week op nummer een van de Vrijheidsbeweging der Friesche Fascisten zag dacht ik meteen al: `Die naam, wat was daar ook al weer mee?’ (hoewel niet in dàt krantenartikel vermeld) Zo”n wout moet wieberen. Een schandvlek voor het Korps!

 8. Hij sloeg een arrestant in zijn gezicht Foeiiii dat mag niet, als hij al ongewapend is, maarehh wat had die arrestant eigenlijk gedaan, waardoor hij in de boeien werd geslagen?????

 9. tante Beatrix Schreef:

  Hij sloeg een arrestant in zijn gezicht Foeiiii dat mag niet, als hij al ongewapend is, maarehh wat had die arrestant eigenlijk gedaan, waardoor hij in de boeien werd geslagen?????

  Dat doet niet terzake.

 10. #10 # 12 😆 .

  Er schijnt nog een agent, rechercheur commissaris van politie mee te dingen die voor niet wieberen ( wat is dat precies ) als verdediging gaat.
  Komt allemaal neer op een partij afrossen, mogerlijke aller wijzen van uppercutten in de PVV bunker onder elkaar 😆 , tot elkaar veroordeeld 😈 zeg maar.
  De PVV vrouwen zaten in de tribune te genieten van het spektakel ……..

 11. Geert wist het en vond het geen probleem , waarschijnlijk pland hij zijn eerste concentratiekamp in Friesland en is deze meneer de ideale kampdirecteur …

 12. @#12: ik kwam hem toevallig op Twitter tegen, geen eigen speurwerk hoor.
  @#15: jawel, maar er zijn wel meer dingen die we mogen weten die niet terzake doen.

 13. #15 Tate Beatrix,

  Het is toch wel duidelijk dat de PVV nogal wat niet vies van geweld en vrouwen haters aantrekt?
  Wilders heeft zelf notoire homo, geemancipeerde vrouwen hater Paul Belien als zijn adviseur aangesteld.
  Bedenkelijker kan ik het naast haat zwaaien over een bevolkingsgroep ook niet maken.
  Aastelling Belien mogelijk om VS christen fundi geld schieters tegemoet te komen, maar het valt toch niet meer te rijmen behalve om er het jouwe van te denken, goed te draak mee te steken!
  Stel dat u dadelijk door dit soort volks vertegenwoordigers 1e kamer geregeerd wordt, wat dan?…

 14. @Laurent #18: ohh dus als iemand jouw familie belaagt, en je bent er toevallig bij, dan zeg je rustig, “wat hij heeft gedaan doet niet terzake”

 15. @#20
  STOM wijf, het gaat erom dat een politieagent een geboeide arrestant op een lafhartige wijze in het gezicht sloeg en dat zo iemand lijsttrekker voor de PVV kan worden. DAAR gaat het om, de rest is irrelevante onzin waar slechts idioten zoals jij zich druk om maken.

 16. Don’t feed the trolls…Dat moedigt hen alleen maar aan. En Tante Bea is een troll van het zuiverste water.

 17. tante Beatrix Schreef:

  @Laurent #18: ohh dus als iemand jouw familie belaagt, en je bent er toevallig bij, dan zeg je rustig, “wat hij heeft gedaan doet niet terzake”

  Dat feit zou op zichzelf bepaald niet onbelangrijk zijn, maar in deze discussie is het niet terzake. Het gaat er hier om dat een politieman een geboeid iemand geslagen heeft, wat ontoelaatbaar is. En dat je je kunt afvragen of je een dergelijk persoon als volksvertegenwoordiger wilt hebben.

 18. Oftewel vinden Tsjeerd en Sytske (Fries voor Henk en Ingrid) dit nou leuk?
  Het zou mij tegenvallen, mede namens de Fryske tak van mijn voorouders…

 19. @Ram #22: Nou nou nou nou, kan het ff… als dat de taal van jou en jullie nieuwe orde is, dan houd ik me toch maar bij de VVD…
  Wat een taal zeg, nee dan hou ik het liever beschaafd en dat is bij Rutte!!!!! 😆 😉

 20. tante Beatrix Schreef:

  @Ram #22: Nou nou nou nou, kan het ff… als dat de taal van jou en jullie nieuwe orde is, dan houd ik me toch maar bij de VVD…
  Wat een taal zeg, nee dan hou ik het liever beschaafd en dat is bij Rutte!!!!!

  Ja precies, die aardige, beschaafde Mark Rutte die er niet voor terug deinst het op een akkoordje te gooien met een stel xenofobe haatzaaiers in dienst van Zionistisch Israël.

 21. @ 27
  De waarheid komt hard aan bij stomme tokkies zoals jij he. Bespaar me je onzin en verspreid die troep van je maar liever aan je aso PVV/VVD/CDA kroegmaatjes

 22. Ojee oh oh, ja hoor daar komt Wilders en Israël weer langs als je het hebt over studenten die de boel vernielen!!!!!

 23. #29, mag ik mij daar even bij aansluiten J? mag wel he? 😥 😥 😥 😥
  Tante Bea vergeet dat ‘haar’ Markje geheel onder de plak zit van dat rapallje van een Goudpruikje en omgaat met tuig, lekker beschaafd. Alles voor de macht! Als de VVD maar de premier kan leveren, doen we alles voor, net prostitutie.

 24. Hé moet je dat eerst vragen of het van het opperhoofd mag? ach zal hij zijn reden er dan wel voor hebben!!!!

 25. #31 Eh het gaat hier over een PVV lijsttrekker die een geboeide arrestant op de bek timmert. Dus een weerloos iemand even te grazen neemt, dat zo iemand lijsttrekker kan worden zegt veel over de PVV. Die u zo fervent verdedigd omdat het op dit moment de enige kans is voor de VVD om de premier te leveren. Maar Mark heeft zijn ziel aan de duivel verkocht en moet daarvoor betalen. Dat is de enige troost die ik heb.

 26. Ach mens ik ben helemaal niet voor Wilders, maar ik laat een situatie altijd van twee kanten zien!!!!

 27. @35
  Nee joh??? Wel je zit het hier opvallend vaak voor Wilders op te nemen dus sorry hoor maar ik geloof je niet. PVV tokkies hebben vaak de neiging getoond om te liegen en te draaien dus volgens mij ben je weldegelijk een Wilders fan die pretendeert een VVD stemmer te zijn.
  De ‘beschaving’ van het giechelventje Rutte is om de hypotheekrenteaftrek voor rijken in stand te houden en om door te gaan met het nutteloze JSF project terwijl tegelijkertijd het gewone volk verneukt wordt. Daarbij krijgt hij steun van de rat Verhagen en de extreemrechtse xenofoob Wilders. Deze coalitie is allesbehalve beschaafd en hoe eerder ze naar huis worden geschopt hoe beter.

 28. @#37: een treffende samenvatting van de beweegredenen van het huidige kabinet, inderdaad.

 29. tante Beatrix Schreef:

  Ojee oh oh, ja hoor daar komt Wilders en Israël weer langs als je het hebt over studenten die de boel vernielen!!!!!

  Het onsmakelijke vrouwmens Bea, gelet op haar sneue reactie in 31, solliciteert naar een Godwin. Ze gedraagt zich als een Arische Nazitrekpop die haar ranzige Meesters psalmodieert als ze haar zin niet krijgt van eerlijke & goedwillende mensen die niet in haar ziekelijke borderline-gedrag wensen te trappen. 😀

 30. #35, Bea ik heb u nog nooit, maar dan ook nooit kunnen betrappen op het van twee kanten laten zien van wat dan ook. ❗

 31. tante Beatrix Schreef:

  Ach mens ik ben helemaal niet voor Wilders, maar ik laat een situatie altijd van twee kanten zien!!!!

  Lafheid kent geen twee kanten. Het is puur rechts eigendom.

 32. Slogan: Stem op PVV voor de Statenverkiezingen, want straks wordt u door PVV in de gelegenheid gesteld om op zondag geboeide arrestanten op de bek te slaan!

 33. Als we dan toch de zaak van zoveel mogelijk kanten willen bekijken dan wil ik inderdaad wel weten waarom deze PVV-er heeft geslagen en waarom deze persoon was geboeid. Er zou namelijk wel eens kunnen dat het helemaal geen ernstig feit was of dat de arrestant slechts een grote mond had. Politie gebruikt bij het minste of geringste veel dwang. Een tijdje terug was er nog een bericht dat een zwangere vrouw werd geboeid, terwijl ze absoluut niet aggressief was en niet als gevaarlijk gold. Politieagenten beweerden dat het verplicht is om alle arrestanten te boeien terwijl dit niet het geval is volgens de officiele regels.

  Politieagenten zijn gefilmd tijden het slaan in het gezicht en trappen in het kruis van arrestanten die al in bedwang werden gehouden om het makkelijker te maken om ze af te voeren. Politie krijgt niet zo snel meer het voordeel van de twijfel van mij.

Reacties zijn gesloten.