Wederom stuitende aanstelleritis bij de PVV

Jhim van Bemmel loopt de boel weer eens een beetje opvallend te belazeren
Wilders komt niet opdagen in Arnhem en wat doet de PVV? Een smoesje verzinnen natuurlijk. Niet zomaar een smoes maar die supersmoes waar half Nederland al jaren met open ogen intuint; Wilders’ “onveilige situatie”.

Alleen vielen ze dit keer een beetje door de mand door over het provinciehuis van Gelderland te beweren dat dat te onveilig zou zijn voor de Grote Leider.

Lees vooral dit artikeltje in de Gelderlander, over hoe PVV’er Jhim van Bemmel de boel weer eens bij elkaar liegt, PVV-stijl.

Grote Leiders die volkomen para zitten te flippen in een bunker omdat ze niet naar buiten durven. Waar kennen we dat ook al weer van?

7 gedachten over “Wederom stuitende aanstelleritis bij de PVV”

  1. De zaken verdraaien en overdrijven, met allerlei hele en halve leugens komen aandansen en het verzinnen van smoesjes dat zijn zaken waar PVVers in excelleren.

  2. Volgens mij wilde Geert gewoon op tijd thuis zijn voor de finale van de voice of holland 😀

  3. Onveilige situatie? Ik fiets door Amsterdam. Als je daar niet oplet, dan heb je meerdere keren per dag moordaanslagen van automobilisten of bromfietsers naar je persoon.

    Waar waren ze nou bang voor? Als mensen niet specifiek zijn dan kun je nooit hun angsten wegnemen.

  4. @5 ze zijn niet bang, het is gewoon een manier om de dreiging concreet te maken. De pvv leeft van de angst in de samenleving…maar dan moet er wel voortdurend dreiging zijn…af en toe een extremitische telefoonverkoper oppaken enzo

Reacties zijn gesloten.