Nederlandse volk vindt nieuwe missie Afghanistan briljant idee

Althans zo lijkt het in de laatste peiling van Maurice de Hond. Hoewel het Nederlandse volk in overgrote meerderheid tegen een nieuwe missie in Afghanistan is vinden ze Rutte een goede debater en is dus iedereen zeer tevreden met dit kabinet. Het Nederlandse volk schijnt vooral zeer onder de indruk te zijn van sommige buitengewoon vernieuwende aspecten van dit kabinet; zo hebben we nu eindelijk, na decennialang onder een linkse pacifistische dictatuur te hebben geleefd, een CDA/VVD kabinet dat militairen naar een ver land stuurt. Echt uniek. Deze unieke ervaring mag best (nog) een half miljard euro en (nog) een paar mensenlevens kosten, aldus het Nederlandse volk.

2 gedachten over “Nederlandse volk vindt nieuwe missie Afghanistan briljant idee”

  1. Ja, en Nederland was ook al zo dolgelukkig met de financiële crisis dat ze de partij van veelverdieners, frauderende bankiers en bonusopstrijkers tot de grootste hebben gekozen, dus dit ligt helemaal in de lijn der verwachtingen.

  2. @#1
    De Nederlandse bevolking trapt massaal in het sprookje dat je een rechtse regering nodig hebt om uit een economische crisis te komen. Het is eerder andersom. Je hebt consistent rechts beleid nodig om in een economische crisis terecht te komen.

Reacties zijn gesloten.