Schokkend nieuws: de PVV trekt geen toppolitici

PVV-politicus in vol ornaat
Schokkend nieuws wie had dat nu gedacht?! De PVV blijkt helemaal geen toppolitici te kunnen werven voor hun bruine haatprut. Goh wat raar ben nu echt helemaal van mijn a propos.

Laat ik nu altijd gedacht hebben dat juist de toppertjes onder de politici bij de PVV zitten maar nee;

„De partij is geen establishment en staat te boek als behoorlijk extreem. Onder de kandidaten bevinden zich ook veel gelukszoekers, die een grote mond hebben. Ze ergeren zich aan iets en zullen dat in de politiek wel eens duidelijk maken. Dat soort ongeleide projectielen, die zulke rare dingen zeggen dat kiezers al snel afhaken, moet je buiten de politiek houden” (Telegraaf)

Ongeleide projectielen bij de PVV die rare dingen zeggen? Nog helemaal NIETS van gemerkt. 😀

8 gedachten over “Schokkend nieuws: de PVV trekt geen toppolitici”

 1. Een jonge partij heeft doorgaans geen toppolitici. Je moet ervaren zijn voor je tot de top behoort.

 2. Dat is geen verrassing. Geen enkel redelijk en weldenkend persoon wilt geassocieerd worden met een stel racistische/xenofobe randdebielen.

 3. Ram Schreef:

  Dat is geen verrassing. Geen enkel redelijk en weldenkend persoon wilt geassocieerd worden met een stel racistische/xenofobe randdebielen.

  Behalve Mark Rutte enMaxime Verhagen dan. Nou ja, dat geeft inderdaad te denken over hun redelijkheid en weldenkendheid.

 4. Tja, misschien geen toppolitici, maar het ledental van de PVV is wel weer erg stabiel! 😀

 5. Wie kan mij helpen aan de kandidatenlijst van de POVV Zuid Holland, ben al dagen aan het zoeken wie er op de lijst staat en wil dat graag weten.
  G Graff

 6. Ik vind het een slecht idee om gelukszoekers met een grote mond buiten de deur te houden. Hoe komen ze dan aan de kamerleden voor in de 2’de kamer ???

  De 2’de kamer is op dit moment een VIP-ruimte voor sommige uitkeringstrekkers; PVV’ers die door hun verleden niets meer mogen zeggen…………. maar wel elke maand vangen 🙂

Reacties zijn gesloten.