PVV overweegt toetreden tot homo- en zigeunerhaat fractie EU

Eerst vond Barry Madlener het fractiesysteem in het EU-parlement nog “ridicuul” maar sinds hij er achter is gekomen dat het van geen enkele fractie deel uitmaken enige nadelen kent, waaronder een maximale spreektijd van 10 seconden per jaar of zoiets waardoor Madlener eigenlijk alleen een beetje eenzaam in de zaal kan staan schreeuwen zonder dat hij eigenlijk het woord heeft, overwegen ze bij de PVV toch maar om eventueel toe te treden tot de fractie van de EFD;

Als de PVV lid wordt van de EFD wordt het de op twee na grootste partij van de nu 30 leden tellende EFD. De grootste partijen binnen de EFD zijn de UK Independence Party en de Italiaanse Lega Nord. Andere leden zijn onder meer de Franse Mouvement Pour la France, die tegen het homohuwelijk is en voor de doodstraf, de Slowaakse Nationale Partij, die bekend staat om haar opruiende taal tegen Hongaren en zigeuners en de Nederlandse orthodox-christelijke SGP, die de Bijbel als enige wetboek wenst. (BNReuropa)

Nou daar voelen die PVV’ers zich vast wel thuis.

3 gedachten over “PVV overweegt toetreden tot homo- en zigeunerhaat fractie EU”

  1. samen met UKIP , dat is net een tikje beter dan de BNP , maar eigenlijk het verschil tussen een 3 of 4 weken te leven diagnose …

  2. Ik denk toch niet dat het van Goudpruikje mag, die EFD. Wilders heeft al last genoeg met z’n troetelkind Stadtkewitz van “Die Freiheit” in Berlijn. Die ging zo maar met de neonazis van de FPÖ (HC Strache) en het Vlaams Belang (Filip De Winter) op JeruNazi-reis, wat Geert nog zo verboden had!
    Wilders is voor een symbolische aanwezigheid van de PVV in het EP, wil graag de schadeloosstellingen vangen en vanuit het EP nieuwe onderknuppels lanceren in provincies, eerste kamer en gemeenten. Laurence Stassen is daar een voorbeeld van. Ze werd tot lijsttrekster in Limburg (statenverkiezingen) gebombardeerd, na anderhalf jaar in het EP te hebben gezeten. Ze gaat PVV-fractievoorzitterschap in de staten combineren met het Europese Parlement! Als EP-lid heeft ze ook nog twee fractiemedewerkers in Brussel, die zich warmlopen voor nog andere carrières in de PVV-maffia.
    👿

Reacties zijn gesloten.