Laatste verbod @HeroBrinkman maakt net zoveel kans en levert net zoveel op als mannetje op de maan verbod

Hero Brinkman, de man die eigenlijk in de Tweede Kamer zit om daar in opdracht van zijn Grote Leider voor de grap stemmen uit te brengen en die we hier ook al kennen als bijldreiger en barmannensleper aangezien hij lichtelijk alcolistisch aangelegd is heeft haalt de pers nauwelijks met zijn onhaalbare en ook volstrekt belachelijke idee voor een hoofddoekjesverbod voor mensen die het provinciehuis van Noord-Holland bezoeken. Dus gooit hij er nog maar een schepje bovenop en komt hij met een………. tromgeroffel……….TADAAAAAHHH…… hoofddoekjesverbod in regiobussen.

Ik heb het al vaker gezegd; als Hero Brinkman de krant wil halen dan moet hij gewoon mijn advies even opvolgen; zijn kont laten zien in de Tweede Kamer.

Dan geeft hij de PVV-stemmers tenminste (een klein beetje) waar voor hun geld. Nu is het gewoon sneu.

12 gedachten over “Laatste verbod @HeroBrinkman maakt net zoveel kans en levert net zoveel op als mannetje op de maan verbod”

 1. Dat onze Hero niet zo’n erg groot licht is moge duidelijk zijn: nu wil hij eerst de hoofddoekjes verbieden maar ja; als ze dan over een aantal jaren de absolute macht hebben dan moeten ze weer gemerkt worden net als de joden in naziDuitsland, dubbel werk!

  Dus Hero; een beetje nadenken jongen voordat je wat stemmen werft. die hoofddoekjes kunnen julie later nog goed van pas komen!! 😥

 2. Even doorlezen in het Telegraaf-artikeltje:

  “De krant vroeg hem naar zijn mening hierover naar aanleiding van eerdere uitspraken van Brinkman dat moslima’s met een hoofddoekje niet welkom zijn in het provinciehuis. Brinkman nuanceert deze opmerking. “Het gaat erom dat als iemand iets van de provincie wil, en zij draagt een hoofddoek, ze niet welkom is. Maar als de overheid iets van jou wil, en je moet daarvoor langskomen, zoals bij een gemeente, dan mag je van mij wel een hoofddoek dragen. Maar bij de provincie gebeurt dat laatste toch niet. Onbestaanbaar. Bij de provincie komen alleen mensen die iets van de provincie willen.”

  Mwahahahahahaha! De Kledingvoorschriften zoals uitgelegd door Hero Brinkman. 😀 😀 😀 En als zij “slechts op bezoek” komen in het provinciehuis, Hero? Wat dan??

  In de reacties in de Krant van Wakker Nederland wordt hij overigens redelijk afgebrand. Ontnuchterend! Tenminste dat hoop ik maar.

 3. meharis Schreef:

  Misschien heeft hij geen moederbinding?

  Alcoholisme is vaak een erfelijke aandoening , als mama B. een diepe relatie met de Sherryfles had is Brinkmans gedrag niet vreemd , vooral niet wanneer ze dit volhield tijdens haar zwangerschap … ( Volgens Sharia is Brinkman dan trouwens ook niet meer verantwoordelijk voor zijn gedragingen, degenen zoals Wilders die misbruik maken van zijn geestelijke handicap echter des te meer … )

 4. Dus volgens de Sharia is Wilders schuldiger dan Brinkman omdat ie gebruik maakt van Brinkmans geestelijke handicap?

  En dan zijn er nog mensen die bang zijn dat de Sharia misschien niet helemaal eerlijk is. 😀

 5. Het wordt ook tijd dat de rest van de partijen gewoon duidelijk naar de kiezer communiceert dat je dit soort dingen niet per provincie kunt besluiten. Het is de zoveelste keer dat de PVV dit soort kiezersbedrog pleegt.

Reacties zijn gesloten.