15 gedachten over “PVV zet eindelijk verkiezingsprogramma’s en kandidaten PS online”

 1. En het buitenland ziet met verbijstering hoe een rechtsradicale jostiband in Nederland de macht overneemt. Nu maar hopen dat de VN gaat ingrijpen.

 2. Dit komt uit het programma voor Flevoland, maar lijkt me een goede samenvatting voor de beweging als geheel.

  De overheid moet transparanter, eerlijker (dus minder politiek correct)

 3. wltr Schreef:

  “transparanter met geld”. En wie betaalt de #PVV?

  Dit zou de Moeder van alle vragen moeten zijn! Openheid over de financiering van PVV!

 4. Leuk man in Groningen, er staat gewoon niks over de Groningse taal en cultuur maar het is een gebrabbel over en stroop om de bek gesmeer. Bijvoorbeeld dat dure projecten maar gecancelled moeten worden, deze projecten zijn voor het herstel voor de taal en cultuur, maar dat begrijpt de nieuwe Westerling en Brabo niet die naar Groningen komt. Verder hebben veel Groningers ook een afkeer voor de Limbo, Brabo en Westerling (Import) maar dat ziet een Limbo partij als de PVV niet hehe :).

  Het is dus heel interesant om te lezen hoe ze stroop smeren en met dingen smijten waar ze niet over kunnen beslissen. Dit alleen maar zodat ze gekozen worden en zo de eerste kamer kunnen kiezen en zodoende weer een meerderheid kunnen verzorgen voor het kabinet. Je bent als Groninger dus niks meer dan Stemvee voor de PVV om hun doel te verwezenlijken ;). Maar goed de Westerling die hier woont (die bijvoorbeeld in Eelde (dat licht in Drente maar het is Groninger Airport Eelde ;)) tegen de baanverlenging ageert zal het wel als zoete koek slikken samen met de wat oudere Groninger omdat er nogal wat Godwins instaan en die reageren nogal gauw op dat soort dingen ;).

  Godwins als “Geen Scholtenhuis maar een Abal Tasmanhuis!” als protest tegen het Groninger Forum. In het Scholtenhuis hebben de NAZI’s vroger mensen vast gehouden en gemartelt, maar het huis zelf was niks mis mee en is platgeschoten/gebombardeerd tijdens de oorlog net als veel van de stad Groningen :).

 5. licht = ligt Sorry ik maak nogal wat foutjes als ik zowel wat geagiteerd ben en lol heb:). Ik ben boos, treist en lach ze uit op het zelfde moment als ik hun verkiezings programma voor Groningen lees.

 6. Ik heb nog niet alles gelezen, maar ik voel me (met mijn linkse politiek voorkeur) nu al behoorlijk gedemoniseerd.
  Wat een aaneenschakeling van onzinnige punten (veel hoort bij de rijksoverheid thuis), tegenstrijdigheden (wel/geen CO2 opslag, wel kernenergie maar geen opslag kernafval, bestuurders wel beboeten bij financiele misstanden maar niet belonen bij financiele meevallers etc) en niet-onderbouwde onzin.

  Maar er zit een verandering aan te komen: in Gelderland mogen de hoofddoekjes niet maar de boerka’s wel in publieke functies en openbare gebouwen.

 7. 😡 Kijk; de Groningse PVV is tegen het subsidieslurpende Forum en wel hierom; linkse hobby blabla, multiculti blabla…..

  Dus: als wij als PVV in Groningen de grootste worden dan bouwen wij mooi op die plek weer het Scholtenshuis en dat wordt dan ons nieuwe partijkantoor Houzee!! 😥

  Het meest trieste van het Groningse verhaal is nog wel dat er van het fundament waar de PVV op gestoeld is; islamisering bla bla…. in Groningen helemaal geen sprake is, dus zijn in het hoge Noorden de Linkse Elite de nieuwe joden. Ik vrees het ergste op termijn voor het PVDA Kantoor in Groningen, na de PVV-variant op kristallnacht als ze de verkiezingen winnen. Mijn God , wat een retoriek op die PVV website, het doet het ergste vrezen voor de toekomst…..

 8. #Dehnus, misschien wil je er eens een stuk over schrijven? Lijkt mij wel heel boeiend. (ben ook zo’n verfoeide westerling 🙂 , maar ja hier geboren en getogen, kan ik ook niets aan doen 🙂 )

 9. Als bewoner van het gelders platteland het PVV-program bekeken. Het is mij duidelijk dat de opstellers van dit programma het zwarte garen niet hebben uitgevonden. Alleen maar kretologie, geen onderbouwing en veel niet terzake doende. De belangrijke thema’s worden gemeden. Denk hierbij aan vergrijzing, ontgroening en crisis in bouwwereld. Dodewaard wordt niet eens genoemd ( de lijsttrekker wil deze opstarten).

  De EU mag zich van de PVV niet met de landbouw bemoeien. Niet slim in een provincie die ruimschoots uit de Brusselse vleespotten put.

  O ja 1 positief punt. Althans als minder erg positief is. Volgens de Gelderse PVV mogen hoofddoekjes niet als de draagster een publieke functie in een openbaar gebouw uitoefent. In alle overige situatie’s dus wel ( is mijn conclusie). Zal wel niet zo bedoeld zijn echter het staat er wel.

  Het geheel overziend is deze opsomming de PVV-waardig. Veel wensdenken, non-fact based en passend voor ieder provinciaal theekransje. Een vierdeklasser middelbare school haalt hier een dikke onvoldoende maatschappijleer mee!

 10. Iedere keer als ik een PVV-cv bekijk heb ik de indruk dat het niet klopt. Nu ook weer. Als mevrouw Faber van de gelderse PVV op haar 17e haar havo-diploma heeft gehaald moet zij nu 65 zijn. En dat lijkt mij niet te kloppen. Is haar cv gewoon PVV-onduidelijk of moet er weer wat verborgen worden?

  Hoe kom ik op 65 jaar? Havo op 17 + 4 jaar HBO geneeskunde + 7 jaar gezondszorg + 3 jaar HBO BI + 10 jaar hypotheken verkopen + 24 jaar IT = 65 jaar.

 11. JA HOOR: PVV programma voor overijssel is nu officieel bekend:

  Die Mulder breekt zijn eerste belofte al: van de terugkeer van politie naar de kleine kernen, zoals hij in Enschede beloofde is geen sprake meer!!!

  Ik dacht het al: die Mulder is niets beter dan die PVVers uit de randstad en breekt zijn woord al nog voordat hij is gekozen:

  Wat een flut figuur ….

 12. @11 Een giller eerste klas.
  Dar komt bij dat een 65-jarige nooit op de HAVO gezeten kan hebben, die heette toen nog MULO… 😆

 13. @13 Dank je voor de info. Blijft vreemd waarom eea zo gepresenteerd wordt. Bedenk dit is wel de partij van Richard “ik had schoolhoofd kunnen zijn” de Mos.

  @14 ach ja de Mulo. Niets dan goeds over gehoord. Nu je ’t zo noemt verbaasd het mij achteraf dat de PVV in naam van het gristelijk erfgoed/cultuur de Mulo/Hbs niet terug wil hebben. Vind ik wel passen in het streven naar het niet bestaand hebbende land van weleer.

Reacties zijn gesloten.