11 gedachten over “Esther Voet (CIDI) danst op de muziek van Schindler’s List”

 1. “”Mijn vader is zeer geïnteresseerd in astronomie, en hij kan er ook goed over vertellen. Dus stond ik als meisje van acht al door de sterrenkijker de ringen van Saturnus te bewonderen”
  Nou en toen ging ze bij een roddelblad van een in de oorlog over ‘het joodse vraagstuk’ schrijvend concern werken.

  “Nee, gij zult niet doden, maar als er iets met mijn dierbaren gebeurt, komt de furie in mij naar boven en kan ik niet voor mezelf in staan. Zo is het ook met Israël: ze staan daar met de rug tegen de muur. Laat ik voorop stellen dat ik de dood van iedere burger betreur en dat voor alles verantwoording moet worden afgelegd, maar ik weet hoe hoog de moraal is die wordt aangehouden in het Israëlische leger. ”
  Kijk, zo’n hoge moraal: http://www.krapuul.nl/overig/nieuws/174903/buiten-de-menselijkheid/ en
  http://www.krapuul.nl/overig/nieuws/173709/het-water-in-gewoon-omdat-het-kan/
  Een moraal om je vingers bij af te likken zullen we maar zeggen.

  “de Palestijnen kiezen voor een andere weg, een weg die in stand wordt gehouden door allerlei Arabische landen die het leuk vinden om proxy-oorlogen te voeren in de regio.”
  Doen fascisten altijd: de verantwoordelijkheid voor hun eigen misdaden buiten zichzelf leggen.

  “journalist bij Story” LOL, een roddelmuts bij een verachtelijk blaadje dat zich bemoeit met zaken welke ze niet aangaan heet ‘journalist’? Hoog tijd die titel wettelijk te gaan beschermen dacht ik zo.

  “Voor zover ik weet, heb ik nooit gelogen, maar ik heb wel dingen aangedikt en mensen in een kwaad daglicht gezet.”*Proest*….gewoon gelogen dus. En verder kan Breedveld vast ook nog wel iets vertellen over dat ‘mensen in een kwaad daglicht stellen’ van Voet.

  Hier nog het één en ander over de vrienden van Voet: http://www.krapuul.nl/overig/nieuws/175530/banden-tussen-cidi-en-massamoord-apologeten-steeds-inniger/
  Ik ben die massamoordverheerlijkers op generlei manier in dat verhaaltje in Trouw trouwens tegengekomen. Tochg wel belangrijk lijkt mij zo als je als krant lezers goed wilt informeren…o wacht: Trouw wil niet informeren maar propaganda bedrijven.
  Zo en nu een teiltje want ik moet braken van dat CIDI-vehikel.

 2. Arjan Visser kiest ze wel uit, zeg. Een belijdende Jood die de 10 Geboden volgt en moord en doodslag toejuicht. Judeo-Christelijker kan je het niet brouwen.

 3. Ben geen jood, wel kies ik voor de manier van leven van de jood Jezus. Hoe kun je in ‘shemelsnaam met je geloof dat je geen afgoden mag vereren, zo zionistisch op de knieën gaan voor je eigen machtige volk en land, ook nog ens ten koste Palestijnse toch landgenoten? Hoe kun je met een strikt Thoraverbod om te doden je niet alleen gerechtvaardigd met een machtig rakettenschild zelf verdedigen, maar dan ook nog eens in furie andermans land bezetten en een dichtbevolkt land bombarderen met talloze onschuldige doden? Hoe kun je met een profetisch Sion waar alle volkeren samenstromen, alleen maar uit zijn op eigen zionistische macht en zionistisch landje veroveren? Had gehoopt dat ook een CIDI en Esther Voet wat volwassener met haar moeilijke confronterende TeNaCH om zou gaan.

 4. Leuk hoe ze gelijk te keer gaat over “HAAR HUIS HAAR REGELS!” en daarmee een van de wetten (Een goede gastheer/vrouw zijn) overtreed. Je mag er natuurlijk op wijzen dat je het storend vindt meer door er gelijk boven op te klappen op die manier? Ik weet dat mijn vader het huis uit gelopen was en met boze kop “Mijn mond, mijn regels!” zou hebben geschreeuwd.

  Die man kan überhaupt niet over ongastvrije mensen. Soms moet je eventjes slikken als een gast in zijn onwetendheid iets doet wat je niet welgevallig is. Hoe zou mevrouw voet reageren als een Hindoestaan ineens gaat lopen schreeuwen omdat ze een Koetjeboe eet die zuiver Kosher geslacht is een daarna in Beef Jerky form in haar zak is verschenen.

  Want het is behoorlijk conflicteren naar je gasten toe die zich daardoor beschaamd voelen over iets wat ze niet konden weten van te voren.

 5. Het ergste is nog niet eens zozeer dat die gore fascist Voet haar misdadige ideeën koestert, het ergste is dat er media zijn die haar keer op keer een platform geven en fascisme al lang niet meer als fascisme herkennen. Bijgevolg zullen ook veruit de meeste lezers van die media fascisme niet meer als fascisme herkennen met alle gevaarlijke gevolgen van dien. En zo verspreidt het fascistische gif zich langzaam maar zeker…

 6. Voet is eng, een heks, ijdele tuttebel, etc. Allemaal mee eens. Maar fascist? Dat moet je toch eens uitleggen.

Reacties zijn gesloten.