Geinig nieuw spookverhaal van de PVV

120px-Flag_of_Iran_svgDat PVV’er Raymond de Roon niet helemaal spoort, zoveel was al duidelijk. Maar zo gek als met het indianenverhaal waarmee hij vandaag in de Telegraaf staat had hij het nog niet gemaakt; Iran kan met 1 druk op knop heel Europa terugbrengen naar de middeleeuwen, aldus de zonderlinge PVV’er Raymond de Roon. Nou denkt een groot deel van de achterban van PVV’er Raymond de Roon nu al dat de moslims volgende week de meerderheid vormen in Europa en dat we dan allemaal boerka’s aanmoeten omdat we anders onthoofd en/of gestenigd worden aangezien dat het eerste is wat die moslims gaan doen als ze hier de baas zijn, maar voortaan hebben we in onze communicatie met de PVV-aanhang dus ook nog te maken met PVV-aanhang die ons waarschuwen voor de wonderbaarlijke continentverlammende “EMP-capacititeiten” van Iran. Het moet inderdaad niet gekker worden. Of wel trouwens, doe maar wel gekker worden. Vinden wij geinig.

“Een zo’n EMP-golf verlamt een compleet continent. De straling verbrandt alle elektronica in duizenden kilometers omtrek, waardoor alles stilvalt: transport, elektriciteitsnet, communicatie. Een land wordt ‘teruggeflitst’ naar de middeleeuwen”, waarschuwen experts.

Aldus sprookjesverteller Hans Christaan Raymond de Roon in de Telegraaf.

8 gedachten over “Geinig nieuw spookverhaal van de PVV”

 1. Eige oplettendheid kan geen kwaad. Iran heeft gedreigd Israel te zullen wegvagen. Zij bewapenen ook Hizballah, islamitische terreurorganisatie wiens voorman in 2006 zei dat het hen goed uitkwam dat de joden in Israel samenklonterden. Dan hoeven we ze niet over de hele wereld na te jagen.
  Te zelfder tijd noemde idioot Marijnissen Hizballah een verzetsbeweging.
  Iemand die ooit achter massamoordenaar Mao aanliep kan nooit een betrouwbaar kompas zijn.

 2. Dat Iran die EMP-capaciteit nu lijkt te ontwikkelen is het nieuws, en dat komt net als het door jouw aangehaalde oude verhaal dat jij een nieuw sprookje noemt ook weer niet van de Roon maar uit inlichtingenrapporten waar de Roon op reageert.

  Lees zelf het telegraafartikel nog eens na en zie hoe je de plank misslaat.

  Wat de Roon wil is dat onze rampscenario’s net als die in de VS rekening houden met deze vorm van nucleaire aanval. Iets op tegen?

 3. Ik krijg sterk de indruk dat de schrijver van dit stukje er alleen maar op uit is om de PVV belachelijk te maken. Nogal zielig…
  De schrijver heeft er niets van begrepen.
  Als je zo de pvv wilt bestrijden gaat daar niets van terecht komen.

Reacties zijn gesloten.