PVV kandidaten PS staan voor schijt met spreekverbod

Een geinig berichtje in De Gelderlander (en andere media) over PVV kandidaten voor de Provinciale Staten die een spreekverbod hebben. Je mag dus wel op ze stemmen maar het is dus niet de bedoeling dat ze iets zeggen. Dat is die nieuwe transparante politiek, zonder achterkamertjes. Immers met een spreekverbod heb je helemaal geen achterkamertjes nodig.

Op het bijgaande fotootje zie je wat PVV kandidaten zitten. Ze kijken stoer. Zo van “ja, zeker hebben wij een spreekverbod gekregen van Onze Leider en niemand die ons dat afpakt!”.

De Gelderse CDA-lijsttrekker Jan-Jacob van Dijk drukt het als volgt uit: “Als Geert Wilders zijn eigen kandidaten al niet vertrouwt, waarom zou de kiezer hen dan moeten vertrouwen?”

Goed punt van de CDA’er. Maar in de reacties kun je de PVV-aanhang lezen. Die vinden dit allemaal weer geniaal, zo’n spreekverbod. Echt een meesterzet van De Leider.

😥

24 gedachten over “PVV kandidaten PS staan voor schijt met spreekverbod”

 1. De pvv aanhanger houdt zich schuil achter de leider. Zolang Geert maar aan de macht komt is het best, ook al heeft hij rapaille in zijn partij. Waarschijnlijk denkt de aanhanger dat het maar goed is, want stel je voor dat er nog meer rotzooi naar boven komt. Alles zolang die islamieten maar oprotten is alles geoorloofd, ook al weet je dat het niet goed zit.

 2. #1 Inderdaad. PVV aanhangers kiezen voor de almachtige grote leider die namens hen spreekt en kunnen straks roepen dat ze het niet wisten.

 3. #4 Als je ervoor kiest krijg je 1000 euro of misschien wel een baantje. De PVV als kloosterorde met absolute trouw aan de heilige leider, absolute zwijgplicht en tucht als je niet braaf bent.

 4. Kijk links nou weer bashen en huilen. Wacht 2 maart nou maar af dan kan ik en de rest van rechts nl zich kapot lachen om jullie. Zielig…….links is verleden tijd en komt niet meer terug.

 5. Jaap stb Schreef:

  De Pvv begint steeds meer op een sekte te lijken.

  Correct. Nu moeten ze nog de lange bruine gewaden aan en dan met ritmische muziek in icrkels draaien, met handen klappen en “Hare Geert!” roepen. 😀

 6. Lol, konden alle PVV aanhangers/sekteleden zich maar houden aan een spreekverbod dat zou namelijk een hoop xenofobisch gezeik schelen.

 7. nexus m. Schreef:

  Jaap stb Schreef:
  De Pvv begint steeds meer op een sekte te lijken.
  Correct. Nu moeten ze nog de lange bruine gewaden aan en dan met ritmische muziek in icrkels draaien, met handen klappen en “Hare Geert!” roepen.

  ritmische muziek hoort niet bij onze cultuur (iets met negers). Of je moet hoempapa en gabberhouse onder ‘ritmische muziek’ verstaan.

 8. nexus m. Schreef:

  De Pvv begint steeds meer op een sekte te lijken.
  Correct. Nu moeten ze nog de lange bruine gewaden aan en dan met ritmische muziek in circkels draaien, met handen klappen en “Hare Geert!” roepen.

  lange bruine gewaden aan hihi…. 😆 🙂
  Tja, en dan moeten hun door Fleur opgeleide Dochters van het Licht hun borsten op de maat tegen elkaar klappen op het ritme van de Angst. ❗ 😎

 9. tis er stil over het spreekverbod bij groenlinks op deze junkiesite.
  haha.ik zeg jongens en meisjes ga vooral door met deze leuke site.want hoe meer leugens jullie vanaf hier de wereld in helpen hoe meer stemmen rechts krijgt;-) fijne dag nog

 10. Je bedoelt hoe meer sommige mensen met hun neus op de feiten worden gedrukt hoe stompzinnerg ze reageren. Dat was ons ook al opgevallen daar hebben we jouw bijdrage niet voor nodig.

 11. Het lijkt trouwens wel alsof Geert W. zichzelf ook een spreekverbod op heeft gelegd, je hoort niks meer van hem. En volgende week mag hij ook weer fijn zijn bek gaan houden in de strafbank.

 12. blijf lekker in jullie droom wereld.
  ik zou zeggen ga door met aanvallen.
  we hebben nog een paar zetels nodig dus we kunnen jullie hulp goed gebruiken:-)
  en bedankt dat we mede namens jullie zo groot zijn geworden en over een tijdje de grootste zijn.
  toedels

 13. DarkSkywise Schreef:

  Steeds meer verwarring: volgens PVV Gelderland is dus afgesproken dat alleen de fractieleiders het woord zullen voeren, bij PVV Zeeland zijn een aantal kandidaten woedend omdat ze niks meer mogen zeggen, maar bij PVV Noord-Holland mag iedereen gewoon vrijuit praten.
  Ja, wat is het nou?

  Het blijkt van de buitentemperatuur afhankelijk te zijn: noordelijker en kouder – mogen ze wel veel praten om te overleven, zuidelijker – moeten ze zwijgen van daar praat alleen “Hare Geert” zelf.

 14. Met zijn zwijgen probeert Geert zich in te leven in de ‘zwijgende meerderheid’, in de hoop die meerderheid voor zich te kunnen winnen. Oh jee, ben ik Wilders weer aan het demoniseren. Over demoniseren gesproken: Als je het partijprogramma van de PVV achterstevoren opleest, kun je de ‘demon Wilders’ oproepen.

Reacties zijn gesloten.