29 gedachten over “PvdA’er laat krijsende zakkenvullende PVV’er alle hoeken van de studio zien”

 1. Tja… erg vermakelijk maar wat schiet je ermee op. Die 1 minuut per persoon politiek-journalistiek heb ik wel gehad.
  Normale conversaties gaan vaak over de nuancering / onderbouwing van zaken en die is al geruime tijd niet aanwezig naar mijn idee.
  Voor deze vorm geldt het recht van de sterkste en de inhoud secondair.

 2. Wat een plat krengituur die bitch!…@pistache, weet niet waar jij het over hebt, want ze heeft geen argumenten te brengen, meer dan holle kreten komt ze niet – gelijk de PVV.

 3. @nexus m.: De kreten van de PVV zijn nogal vaak hol, maar het format waarin de politieke discussies op tv gebracht wordt geeft de PVV wel de kans om in pakkende, maar met holle frasen te scoren. En daar ben ik zo moe van.

 4. #9 Nee het is gewoon een krijsend viswijf in een mantelpak 😡 Maar Henk & Ingrid zullen het ongetwijfeld prachtig vinden. 😥

 5. jvdheuvel Schreef:

  Ik kan me echt niet voorstellen dat iemand dit prachtig vindt.

  Het gaat waarschijnlijk om mensen met perverse cognitie. 😀

 6. Volgens mij is het Gurt in disguise.
  Hetzelfde kapsel.

  Of een kruising tussen Gurt en de dochter van Jean Marie Le Pen.

 7. De pvda heeft helemaal niks van Limburg gedaan ja ze hebben de provincie het land vol laten lopen met gelukzoekers uit heel de wereld.En niet alleen in limburg ze hebben heel nederland vol laten lopen met tuig uit heel de wereld.Nee op de pvv is ook het een en ander aan te merken maar ik heb ze 1000x liever dan dat linkse krapuul van de pvda 😈

 8. # 14 Je moet je niet zo druk maken. Gewoon drie keer daags bukken voor je Lijdende Meester 😥

 9. Een pvda kat in het nauw maakt rare sprongen dat was duidelijk te zien hier.Maar de mensen in Limburg(en ook in de rest van nederland)hebben hun lesje wel geleerd na 40 jaar pvda list en bedrog.Dus zeg alvast maar bye bye tegen de pvda 😥 😥 😥 .

 10. Over zakkenvullen gesproken Wim Kok,Wouter Bos de twee grootste leugenaars en zakkenvullers van de laatste 20 jaar ja ook pvda..

 11. Achterlijk links Schreef:

  De pvda heeft helemaal niks van Limburg gedaan ja ze hebben de provincie het land vol laten lopen met gelukzoekers uit heel de wereld.En niet alleen in limburg ze hebben heel nederland vol laten lopen met tuig uit heel de wereld.Nee op de pvv is ook het een en ander aan te merken maar ik heb ze 1000x liever dan dat linkse krapuul van de pvda

  gelukszoekers werden en worden binnengehaald door werkgevers (en hun partij, de VVD), om een zo groot mogelijke pool van laagbetaalde arbeidskrachten te hebben. Die mogen door een sateliet-partij (PVV) tegen elkaar uitgespeeld worden.
  Links hoort van oudsher op te komen voor de belangen van degenen onderaan de maatschappelijke ladder, dat ze daarin geen onderscheid wensen te maken tussen herkomst of geloof is een teken van beschaving.
  De staatssecretaris die de meest vergaande maatregelen heeft genomen om immigratie tegen te gaan was Job Cohen (PvdA, zoals je wellicht weet)

 12. PVV’ers bewijzen iedere keer maar weer hoe inhoudloos ze zijn… het enige wat ze op kunnen hoesten is hun haat tegen links, buitenlanders en iedereen die niet zoals hen is. Maar op ideeen over de voedselbanken of het oplossen van de problemen die met de vergrijzing gepaard gaan, heb ik ze nog nooit kunnen betrappen. Het enige wat ze doen is die eeuwige herhaling dat alles de schuld van de PvdA is, dat hun hele (inteelt)familie op Geert stemt en dat alles van buitenland gevaarlijk en crimineel is. Kijk ook die Stassen weer, lekker twee vette inkomens opstrijken en dat recht proberen te praten… zout toch op met die zaadloze rechtslullers.

 13. Axh gut, een troll in da house.

  Jvdh, wil je even zijn IP-adres(sen) vastleggen, waarschijnlijk dezelfde troll die het VK-forum teistert.

 14. De man heeft 7 reacties achtergelaten op deze site met 6 verschillende namen ik denk dat het tijd is voor een passende maatregel. 😀

 15. TLDLK Schreef:

  Axh gut, een troll in da house.
  Jvdh, wil je even zijn IP-adres(sen) vastleggen, waarschijnlijk dezelfde troll die het VK-forum teistert.

  De PVV trollen raken van hun apropos door de Egyptische dans. 🙁

 16. Kun je nagaan dat zelfs met kandidaten als Stassen, de PVV op een giga overwinning afstevent in Limburg.
  Dat zegt wel iets over de oppositiepartijen. Wat voor een prutsmutsen zijn dat dan?

 17. Als Limburger kan ik vermelden dat er in Limburg nooit geen werkelijke oppositiepartijen zijn geweest, hier is altijd alleen het CDA aan de macht geweest en die draaipartij zijn de mensen beu. De bevolking in Limburg is de meest vergrijsde van Nederland en vrij conservatief met schuttersfeest, braderie en dorp. Hoogopgeleide Limburgers trekken naar de Randstad of naar elders ivm werk, dus de provincie is nogal aan het vergrijzen en ‘verdommen’. Laagopgeleide dorpelingen, angstige bejaarden blijven achter, en enkelen zoals ik, omdat Limburg ook hele mooie dingen heeft die mij hier houden, of liever gezegd, ik zie te weinig in ander Nl. gebieden om daar naar toe te willen gaan. Zeker zal ongeveer een/vierde, misschien zelfs een derde PVV stemmen, maar dat betekent ook dat de grote meerdeheid dat dus niet doet. Waarom dan niet? Omdat ook hier de meeste mensen die PVV stemden, dat uit protest deden tegen de gevestigde politiek, nog niet eens zozeer vanwege de islam standpunten van de PVV. Iemand die denkt dat de hoofddoekjes het grootste probleem van Nederland is, heeft eigenlijk dus niets serieus om over te klagen. De meeste mensen willen politici die iets aan de werkeloosheid doen, die iets aan de voedselbanken doen, die perspectief voor de toekomst willen hebben. De PVV biedt alleen bangmakerij, dat is niet genoeg, je moet ook oplossingen aanbieden. Zeggen dat de voedselbanken, de files en de werkeloosheid zullen verdwijnen als we de hoofddoekjes maar zullen verbieden is niet geloofwaardig… maar goed, doe jezelf een plezier en stem PVV. Daarna wel niet zeuren als alleen de rijken rijker worden en jij achterblijft, ok?

 18. Deze mevrouw Stassen doe inderdaad, tijdens deze discussie, denken aan het linkse viswijf Agnes Kant……..
  Deze mevr. Stassen stelt haar gehele inkomen, dat hij toekomt als provincie-bestuurder, ter beschikking aan een goed doel…….. 🙂
  Welke (s)linkse zakkenvuller doet dit ook?

  Iedereen die hier volhoud dat de PVV geen programma heeft en geen website voor de PS-verkiezingen en verdere onzin heeft een IQ van een lege brandblusser. Deze types moeten vooral lekker op de (salon)-socialisten blijven stemmen.

  De PVV zal (weer) een dikke overwinning behalen, en niet alleen in Limburg maar landelijk! 😛

 19. Jezus, wat een zooitje spelfouten en kromme zinnen.. 😳

  Krijg je als je niet eerst alles goed door neemt voordat je op reageren klikt….sorry!

 20. @26
  Bubba raakt een ernstig punt, dat ook geldt voor Oost-Groningen en Zeeuwsch-Vlaanderen. En een regime dat het alleen maar kan hebben over heilzame marktkrachten zal voor gewesten waarvan de bevolking simpelweg overbodig is verklaard geen uitweg bieden.
  Ik zou willen dat men daar op een andere manier in opstand komt dan door op Wilders te stemmen.

Reacties zijn gesloten.