Steeds minder Nederlanders hebben problemen met hoeveelheid buitenlanders in NL

wilders3kleinDit blijkt uit onderzoek van het Sociaal Cultureel Planbureau;

Rob Bijl, adjunct-directeur van het SCP, noemt het opvallend dat Nederlanders milder zijn geworden ten opzichte van allochtonen. In 2000 vond ruim de helft dat hier te veel buitenlanders wonen, nu is dat 39 procent. Bijl: “Hieruit blijkt dat PVV-leider Wilders incidenten uitvergroot. De gemiddelde Nederlander vindt het prima dat bij hem op de hoek een Turkse groenteboer zit.” Zie verder de Gelderlander.

6 gedachten over “Steeds minder Nederlanders hebben problemen met hoeveelheid buitenlanders in NL”

  1. Ja, met een Turkse groenteboer heeft niemand problemen. Met een Marokkaanse tasjesrover of een Somalische uitkeringstrekker of een Antilliaanse revolverheld des te meer.
    Rob Bijl mag dan directeur van het SCP zijn, hij snapt er geen kut van.
    Trouwens, Wilders zal komende week wel een minaretteneverbod eisen. Kijk eens naar het Zwitserse referendum. Zal Pechtold toch ook vóór zijn.

  2. Er is nou eenmaal een tsunami aan Turkse groenteboeren aan de gang en ik denk dat de meerderheid van de Nederlanders dat prima in de gaten heeft.

  3. Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Wilders gaat minarettenverbod eisen Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha……snik. Niet goed snik wou ik zeggen.

Reacties zijn gesloten.