PVV’er wil zichzelf naar de psychiater sturen

Enge Clown
Da’s grappig, PVV’er Joram van Klaveren heeft een uniek idee over Holocaust ontkenners. Deze moeten van hem niet naar de rechter maar naar de psychiater. Weer leuk gebrald maar stel je voor dat er ooit iemand naar die PVV-gasten gaat luisteren dan zijn we ver van huis. Maar goed vervolgens laat de man duidelijk blijken zelf als eerste in aanmerking te komen voor electroshock of lobotomie. Hij ontkent namelijk de Holocaust en geeft de islam de schuld van “het antisemitisme”. Kennelijk waren het namelijk de moslims die 6 miljoen Joden hebben vermoord in ’40-’45 volgens PVV’er van Klaveren . Zie verder Telegraaf (met gratis krapulenfoto van de geesteszieke).

Rechts Nederland likt hier zijn vingers bij af en Mark Rutte zegt “hi hi hi ha ha ha”.

10 gedachten over “PVV’er wil zichzelf naar de psychiater sturen”

 1. „Ik voer een debat over antisemitisme altijd met een gevoel van schaamte en schuld.”

  dixit Rouvoet. Laatste en enige bolwerk van fatsoenlijk rechts, de ChristenUnie.

  Naar mijn gevoel is dit kabinet allang recordhouder Overbodige en Onnozele Spoeddebatten. Wat was nu weer de speciale reden voor dit debat?

 2. Ik las ook nog dat hij de PvdA, GroenLinks en SP ervan beschuldigde antisemitisme salonfähig te maken. Dat terwijl de PVV toch vooral kwalijk genomen moet worden dat zij zichzelf salonfähig proberen te maken.

 3. Het is toch echt Rutte die vindt dat Holocaust ontkenning legaal moet worden. Het is dus de VVD die geprobeerd heeft Jodenhaat, Zigeunerhaat en homohaat weer salonfähig te maken.

 4. Het PVV programma stelt : “op 4 mei herdenken wij de slachtoffers van het (nationaal) socialisme.”

  Hiermee zetten ze dus de politieke beweging tussen haakjes die schuldig is aan de Holocaust. Dat is op zijn best het trivialiseren van de Holocaust en het demoniseren van Socialisme en op zijn ergst verkapte Holocaust ontkenning.

 5. “Ontkenning en goedkeuring van de Holocaust is in Nederland verboden en dus opgenomen in het Wetboek van Strafrecht. ”

  Meneer snapt duidelijk geen reet van het Wetboek van Strafrecht.
  Het is helemaal NIET zo dat er in het Wetboek van Strafrecht een artikel is opgenomen waarin staat dat ontkenning van de holocaust verboden en strafbaar is. Wie het Wetboek van Strafrecht opent om naar een wetsartikel te zoeken waarin staat dat het verboden en strafbaar is om de Holocaust te ontkennen zal zich suf zoeken.
  Wat wel zo is is dat de rechterlijke macht ervanuit gaat (in de jurisprudentie) dat wie de holocaust ontkent joden als een groep beledigd en daardoor valt ontkenning v.d. holocaust onder het haatzaai / groepsbelediging artikel.

  Gelet op de opmerking van Joram van Klaveren kan ik niet anders dan concluderen dat het triest gesteld is met zijn juridische kennis. Van een parlementariër zou men toch enige juridische kennis mogen verwachten maar ach we hebben het hier over een PleeVVer, die houden ervan om de zaken te verdraaien.

  Overigens als de PVV zo een grote voorstander is van de vrijheid van meningsuiting dan moeten ze ook accepteren dat er mensen zijn die de Holocaust ontkennen, dat is weliswaar dom maar het is wel een mening.

 6. Wilders kraamt al jaren onzin uit over de grondwet. Ik ga ervan uit dat de PVV opzettelijk zaken verkeerd voorstelt of zich opzettelijk onwetend houdt over hoe zaken werken.

 7. Ik heb sowieso moeite met het strafbaar stellen van antisemitisme, maar ondertussen zelf alle Moslims wegzetten als zijnde een “middeleeuws woestijnvolk”.
  Wat is het verschil tussen het discrimineren van Joden en het discrimineren van Moslims?

  Dus, wat mij betreft mogen alle PVV-ers óók naar de psychiater……

 8. Die van Klaveren moet eens een les geschiedenis volgen. Volgens mij is het anti-seminisme bij uitstek een christelijke uitvinding. De europese christen in de vroege middeleeuwen hadden nog geen shoarma zaak op de hoek, en hebben hun jodenhaat echt zonder de invloed van de islam gecultiveerd.

Reacties zijn gesloten.