Knettergek!

Dit is een gastbijdrage van Kaaskop.

Een wasruimte voor moslims in een hogeschool, de PVV in het geweer met kamervragen! Islamisering! Schande!

Wat is er zo ontzettend belangrijk dat de gemeenteraadsverkiezingen in 2014 verzet moeten worden? Het katholieke drinkgelag dat ook bekend staat onder de naam carnaval…

De laatste keer dat een dergelijke ingreep noodzakelijk bleek te zijn was in 2008, conflictje met de biddag voor gewas en arbeid, met name van belang voor de wat meer behoudende protestantse medemens.

Je hebt tenslotte een Joods-Christelijke traditie of niet.

Misschien kan de Blonde Roerganger via zijn bruine gedoogkameraden alvast bewerkstelligen dat de grondwet gewijzigd wordt om te voorkomen dat verkiezingen in de toekomst samenvallen met Jom Kippoer.

3 gedachten over “Knettergek!”

 1. Heb eerder aangegeven dat er sprake is van Carnavalterreur.
  Ik zie geen enkel reden dat een Minister wegens de terreur dreiging uitgaande van de Carnaval de verkiezingen datum zou moeten veranderen.

  We moeten niet toegeven voor de Cranavalterreur!

 2. Redenatie was dat de Limburgers te dronken zouden zijn om een afgewogen keuze te kunnen maken. Zou dat echt wat uitmaken?

 3. @ Andreas:

  Ik kan het je nog sterker vertellen.
  Aswoensdag is “heringschellen” : haring eten in de kroeg.
  Dan gaan ze dus nog even vrolijk verder met zuipen…….

  Of het wat uitmaakt? Ik woon in Limburg (ben geen Limburgse) en het is hier vooral de jeugd die Wilders stemt. Of ze nou dronken zijn of nuchter……. De “volwassenen” die ik hier over politiek hoor, stemmen CDA of VVD. Of dat nou zoveel beter is……..

Reacties zijn gesloten.