De positieve kant van het Zwitsers minarettenverbod

S1IYCA5G7UBFCA71DVJPCADSNF1ICAZ7BR93CAEOFN32CAAS7GUZCA41RV4ECA20MXZXCAOCT6ZPCA04QLKLCAS2A26ZCA1JO1HUCAIQ782ZCAZ4UIJVCAVNNVSMCA4708ICCA3ZU82WCAXH9QZDCADIOIIJPavlov-reacties zijn mij vreemd; ik ben geen laboratoriumratje, en al helemaal ben ik geen geconditioneerde, op professionele wijze bang gemaakte, PVV-aanhanger die op robot-achtige wijze alles aangrijpt om zijn frustraties op asociale wijze af te reageren op een minderheid; “De PvdA is een regentenclubje, Geert mijn stem heb je!“, “Job Cohen kan alleen maar thee drinken, Geert mijn stem heb je!“, “Clairy Polak is links en haar rode neus moet afgehakt worden, Geert mijn stem heb je!“. “Mijn uitkering is weer eens te laat! Ausländer Raus! Geert mijn stem heb je!“. Et cetera et cetera.

U begrijpt waar ik naar toe wil.

Ik heb er dus eerst even over na moet denken maar hier is het dan; het goede nieuws van het Zwitserse minarettenverbod is:

*TROMGEROFFEL*

Nederland is niet langer het belachelijkste land van Europa.

Het was een schier onmogelijke opgave, ze zeiden dat het niet kon, ik zag dit niet aankomen, maar het is die Zwitsers toch maar gelukt! Dit gaat Geert Wilders niet overtreffen.

Goed nieuws dus. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

8 gedachten over “De positieve kant van het Zwitsers minarettenverbod”

 1. Goed besluit…Minaretten zijn tekens van macht en hebben geen invloed op het uitoefenen van een geloof..Belgie Denemarken Italie Oostenrijk..de opkomst van rechtse politiek geeft ons de kans dat ook wij ooit deze beslissing zullen krijgen want teveel is teveel

 2. Wat een linksejanksite hier . 😥
  Had wel een wat bredere maatschappelijke view willen zien hier.
  Wat is links , wat is rechts ?
  Links denkende mensen doen ook hun deur op slot als ze hun huis verlaten.
  Da’s dan weer een rechtse gedachte.
  Iedereen is toch gelijk , en ze gaan uit van het goede in de mensheid ?
  Dus links zijn als het ze uitkomt .
  Maar goed , we beginnen met lezen aan de linkerkant , en het lezen stopt op rechts als je alles in je hebt opgenomen , dat dan weer wel. 🙄

 3. Ik ben een nederlands-zwitserse dubbelburger en vind het een schande hoe jij niet alleen maar jou eigen land haat (“niet meer het belachelijkste land van Europa”) maar ook geen respect voor de directe democratie en voor de zorgen van mensen in heel Europa hebt.

  Scham je.

  Weet jij wat er met mensen in nederland gebeurd is, die het islam gecritiseerd heben? Wet jij hoe de toestanden hier in zwitserland zijn?

  Ik wel, en daarom heb ik deze zondag uit overtuiging JA gestemt.

  De groeten van een oprechte Europeaan,
  Manifold

 4. Wat een flauwekul reacties. Nog tegen de regels ook. Zal het volgende keer weer gewoon wissen.

 5. Jij bent niet goed bij je hoofd vdHeuvel, je bent een autistische gek die niks anders in zijn leven heeft dan deze dwaze site.

 6. Liera zit in het spamfilter maar dit commentaartje vond ik wel geinig dus dat heb ik even ge-approved. :mrgreen:

 7. Lachen met Liera hoor. Wat mij opvalt is dat mensen zo helemaal uit hun bol gaan op websites zoals deze.
  Maar er zijn natuurlijk altijd van die sneue figuren die hun stem willen laten horen, en ach…moet toch kunnen zegt men in de GGZ.

Reacties zijn gesloten.