VVD: Asielzoeker moet blij zijn met gestapelde container

volk en vaderland
volk en vaderland
De VVD misbruikt de vluchtelingen die nu naar ons land komen om veiligheid, rust en een toekomst te vinden om hun eigen faalbeleid te maskeren. Het Volkshuisvestingsbeleid en niets anders is namelijk de oorzaak van het enorme tekort aan sociale en betaalbare huurwoningen. De voor VVD en andere neoliberaal gespuis heilige liberalisering van de woningmarkt heeft ertoe geleid dat de voorraad sociale en betaalbare huurwoningen is leeggeroofd om de zakken van een enkeling te vullen.

Maar daar zijn nu de vluchtelingen met een status die de grond in gestampt kunnen worden en als minderwaardig worden weggezet het “probleem”.
Zij zijn volgens de VVD helemaal geen kwetsbare groep die net als andere kwetsbare inwoners van dit land, met voorrang op een fatsoenlijke manier gehuisvest moeten worden.

Integendeel.

,,Of het nou kantoren zijn of gestapelde containers, we zullen er altijd voor zorgen dat het er veilig en warm is. Maar het is wel sober. Als je uit een oorlog komt, zou je blij moeten zijn met zo’n woning.”

Om het nog erger te maken spint VVD’er Roald van der Linde dat het huidige huisvestingsbeleid t.a.v vluchtelingen en het “open grenzenbeleid” zullen leiden tot een volksopstand.

,,Nu al ontstaat er sociale spanning, doordat mensen die al jaren op de wachtlijst staan niet snappen waarom zij nog langer moeten wachten. Als we er niets aan doen, gaat het fout,”

en ja die vluchtelingen zijn toch eigenlijk bijna allemaal ‘gelukszoekers’ die comfort en luxe willen dus

Als vluchtelingen er achterkomen[sic] dat zij niet langer een huis of flat krijgen toegewezen, zullen er ook minder naar Nederland komen, denkt Van der Linde

Vooralsnog denkt van der Linde

voorlopig alleen steun te krijgen van de PVV. Andere partijen zullen het voorstel ‘in eerste instantie geheid torpederen’.

Laten we maar zeggen: “Bruin kent bruin”!

(Lees verder bij de bron van dit artikel)

2 gedachten over “VVD: Asielzoeker moet blij zijn met gestapelde container”

  1. Pingback: Oranje: bruin tegen bruin omdat haat niet te sturen valt | Krapuul

  2. Pingback: [Artikel Joke Kaviaar]/Fascisme is een sluipmoordenaar: Bestrijdt het voor het te laat is! Blokkeer Pegida! | Astrid Essed

Reacties zijn gesloten.