Opnieuw valse klanken bij de Liberaal Joodse Gemeente Amsterdam

Het is bijna niet te geloven maar toch echt waar: de band van het Israëlische leger dat vorig jaar Gaza voor de derde keer in vijf jaar nog weer een beetje verder verwoestte, komt weer optreden in Nederland.

De ”meest muzikale jongeren van het leger”, zoals het in de aankondiging heet, treden op 22 oktober op in het gebouw van de Liberaal Joodse Gemeente Amsterdam. Zij zullen dan met vrolijke liedjes proberen te verhullen dat dit leger in 2014 alleen al in de Gaza-strook 2256 mensen doodde (van wie 551 baby’s en kinderen) 100.000 mensen dakloos maakte en de bij vorige invallen al behoorlijk verwoeste infrastructuur nog verder vernielde, zodat de Strook volgens hedendaagse maatstaven eigenlijk gewoon onbewoonbaar is geworden. En dan hebben we het nog niet gehad over de Westoever en Jeruzalem, met zijn nederzettingen, landroof, Muur, buitengerechtelijke executies, checkpoints, huisuitzettingen, nachtelijke invallen, en strafacties jegens demonstraties.

Uitermate beschamend dat dit clubje geünifomeerde clowns p.r. mag komen bedrijven. Maar gelukkig zal ertegen worden gedemonstreerd, zoals blijkt uit onderstaande aankondiging:Vier jaar geleden kwam hetzelfde zingende groepje ook langs bij de Liberaal Joodse Gemeente (waar ik toevallig lid van ben) en ook toen meldde ik dat er zou worden gedemonstreerd. Ik (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via:: Abu Pessoptimist