Ephimenco heeft geen zin in etnische zuivering van Wilders

Maar ik vind ook dat de PVV een onverdraagzame, autoritaire, onsympathieke en, laat ik het helder opschrijven, gevaarlijke partij is. Een club die reële maatschappelijke vraagstukken aan de kaak stelt maar verkeerde en levensgevaarlijke oplossingen aandraagt. Die eropuit is de tegenstellingen zo groot mogelijk uit te diepen om zijn doel te bereiken: de zuivering van de samenleving op etnische en religieuze gronden. Daar wil ik niets mee te maken hebben. (meer)

Ik ook niet.

4 gedachten over “Ephimenco heeft geen zin in etnische zuivering van Wilders”

  1. Ik wel, en honderdduizenden Vlamingen en Hollanders ook. Zijn jullie nu echt zo dom dat jullie niet inzien dat de rechtmatige haat tegen de moslims NIETS te maken heeft met racisme, en het deporteren van die moslimapen NIETS te maken heeft met ethnische zuivering? Islam is een kankergezwel dat zich via de invoermoslims heeft ingenesteld in onze maatschappij en dat alleen door krachtdadig chirurgisch ingrijpen kan verwijderd worden. Wat dat betreft gaat Wilders nog bijlange niet ver genoeg.

  2. Je spreekt jezelf tegen. Je ziet een etnische zuivering wel zitten alleen wil je het zo niet noemen.

  3. Toevoeging Ga eens verder kijken wat die meneer de Graaff verder beweert op Twitter. Hij heeft heeft het over Karel Martel!! 1200 jaar geleden. Karel Martel wiens kleinzoontje mensen dwong om tot het christendom over te gaan. Zo niet, kopje kleiner.
    @ Mercator. Wat onderscheidt u van doorgedraaide jihadisten? Volgens mij wilt u exact hetzelfde, maar dan andersom.

  4. Mercator, jij bent het voorbeeld van de onder zijn steen vandaan gekropen nazi! Van uw voorgestelde chirurgisch ingrijpen weten we alles. En met ons weten de nabestaanden van minimaal 6 miljoen mensen welke ook krachtdadig verwijderd werden dit ook. Zullen we jouw en je ideologie-apen dezelfde behandeling geven of volstaat het om jullie op te sluiten en dan tentoon te stellen als afschrikwekkend voorbeeld? Iets in de trant van “ziehier de restanten van een verderfelijk en misdadig ras met een smerige manier van denken”!

Reacties zijn gesloten.