De sharia behouden is nu ook PVV-beleid

Dit is een gastbijdrage van Mastif.

Naar aanleiding van de ontwikkelingen in Egypte, vond de PVV het belangrijk om te reageren, alleen niet weten waar de klepel hangt is mij niet vreemd meer bij de PVV.

Men zegt op de website van de PVV dat men niet wil hebben dat de sharia word ingevoerd. Tip: die is in Egypte al van kracht, de demonstranten eisen daarom ook voor het scheiden van kerk en staat.
Hieruit kan men opmerken dat de PVV veel schreeuwt, maar weinig weet, zou dit komen door tunnelvisie of totale grootheidswaanzin van één persoon. Ik denk vooral het laatste, de PVV gaat er van uit dat zijn kiezer hem volgt. Waarom zou de PVV anders feiten verdraaien?

De persvrijheid in Egypte is ook beperkt alsmede de positie van de vrouw. Daarmee is de PVV het orgaan geworden dat voor eigenbelang 80 miljoen mensen aan de sharia wil laten hangen. Terwijl de PVV tegen de sharia is, althans dat schreeuwen ze zo graag. Kortom Geert Wilders is naar mijn mening alleen maar op één ding uit, kiezersbedrog bedrijven, ook als het moet over de rug van een volk dat vrijheid en democratie eist. ‘Partij voor de Vrijheid’ volstaat na deze stellingname van de PVV niet meer.

32 gedachten over “De sharia behouden is nu ook PVV-beleid”

 1. Sharia? Er waren een stuk of twintig jongens in Gouda die een meisje aftuigden, en er nog trots op waren ook, want één van die daders zette die mishandeling op You Tube….
  Dat meisje kreeg al de sharia alleen omdat zij een meisje was.

 2. A) geen sharia in Egypte
  B) Het treiteren van gehandcapte dames met een hoofddoek is dan zeker Nederlanse wet door jouw persoonlijk gesteund Elizabeth , want mijn vrouw is al verschijdende malen door Nederlanderd lastiggevallen en bedreigd ..

 3. 21 Tante Bet: `Dat meisje kreeg al de sharia alleen omdat zij een meisje was.’
  En de daders kregen zeker Takiyya? 😮

 4. Wat volgens de Likoed en nog doller rechts goed voor Israel is, is goed voor de PVV, waar ook ter wereld.

 5. #3

  Al Bakrastani
  8 Feb 2011 – 8:43 pm

  A) geen sharia in Egypte
  B) Het treiteren van gehandcapte dames met een hoofddoek is dan zeker Nederlanse wet door jouw persoonlijk gesteund Elizabeth , want mijn vrouw is al verschijdende malen door Nederlanderd lastiggevallen en bedreigd ..
  ************************************************
  Dan zou ik als ik u was meteen de krant bellen, want dan heeft u ECHT nieuws!
  Je leest nooit iets over beroving of bedreiging van moslima’s.( Gelukkig maar.)

  NB Er is in Egypte net zoveel sharia als in Nederland.

 6. @ Elisabeth:

  Hoe kom je erbij dat er geen Moslima’s beroofd worden?
  Het wordt niet breed uitgemeten in de media, dat wil niet zeggen dat het niet gebeurd.
  Vergeet 1 ding niet: Alleen criminele activiteiten uitgevoerd door Moslims komen volop in het nieuws.
  Criminele activiteiten tegen Moslims daarentegen hoor je heel weinig over, omdat dat (volgens die oh zo “linkse” media) niet genoeg nieuwswaarde heeft.
  Daar kan Wilders en aanhang niet op kankeren………..

 7. Elisabeth Schreef:

  #3
  Al Bakrastani
  8 Feb 2011 – 8:43 pm
  gehandcapte???
  Jakkes, tgv sharia?

  nee , te gevolge van polio als kind , Marokko heeft geen Sharia … en jakkes als reactie op handicap , wat heerlijk verlicht westers weer …

 8. JvdHeuvel #2: Waarom durf jij het woord afrtuigen niet in de mond te nemen want nu staat er getreiter, het stond in alle media, en zelfs de politie in Gouda neemt het hoog op…
  Een meisje van 15 jaar werd afgetuigd door twintig van dat rot tuig, alleen omdat zij een meisje was!!!
  Nederland wordt steeds gevaarlijker, en vooral voor vrouwen. Misschien voor hun eigen veiligheid moeten die meisjes ook maar een hoofddoek dragen…

 9. @10 2 dingen; 1 ik “durf aftuigen niet in de mond te nemen” omdat aftuigen “afranselen” betekent en ik heb het filmpje gezien en ik heb niemand afgeranseld zien worden misschien weten jij en de krant wel niet wat afranselen is 2 stel je niet zo aan.

 10. tante Beatrix Schreef:

  JvdHeuvel #2: Waarom durf jij het woord afrtuigen niet in de mond te nemen want nu staat er getreiter, het stond in alle media, en zelfs de politie in Gouda neemt het hoog op…
  Een meisje van 15 jaar werd afgetuigd door twintig van dat rot tuig, alleen omdat zij een meisje was!!!
  Nederland wordt steeds gevaarlijker, en vooral voor vrouwen. Misschien voor hun eigen veiligheid moeten die meisjes ook maar een hoofddoek dragen…

  wat klaag je nou . die jongetjes zijn perfect geintergreerd , behandelen vrouwen zoals ze hun moeder van kleins af aan door Nederlanders hebben zien behandelen , met schelden en lastigvallen , iedereen weet dat de eerste generatie en hun kinderen dit niet deed , dus waar o waar kan dit gedrag aangeleerd zijn ??? Hoofdoekjes dwang ?? absurd , van mijn schoonzusters draag er 1 van de 4 Hijab en degenen die geen Hijab dragen worden nooit lastiggevallen , maar dat is dan ook Marokko , niet Nederland ….

 11. #12: Ja hoor het is altijd de schuld van een ander, ligt nooit aan hen!
  Waarom vallen zij altijd autochtone meisjes lastig, waarom nooit meisjes uit hun eigen kringen? of mag ik dat niet zeggen? want ik moet nu zo oppassen wat ik nog wel en niet kan neerzetten!

 12. Heb ik jou wel eens verteld dat off topic lullen tegen de REGELS is? Ja he, al honderden keren. We hebben al lang vastgesteld dat dit bericht zeker niet over de door jou er bij gesleepte nonsens gaat.

  Dit bericht gaat over de visie van de PVV op de revolutie in Egypte.

  Schrijf daar wat over of schrijf niks.

 13. Ik denk dat de angst voor meer democratie in Egypte ongegrond is. De bevolking aldaar heeft geen zin in oorlog. Dus de houding naar Israël zal niet heel radicaal wijzigen. Men zal onder een andere regime misschien meer doen voor de Palestijnen in Gaza. Dat kan ook goed uitpakken, omdat Hamas dan minder populair wordt.

 14. Sofia van der Linde Schreef:

  Ik denk dat de angst voor meer democratie in Egypte ongegrond is. De bevolking aldaar heeft geen zin in oorlog. Dus de houding naar Israël zal niet heel radicaal wijzigen. Men zal onder een andere regime misschien meer doen voor de Palestijnen in Gaza. Dat kan ook goed uitpakken, omdat Hamas dan minder populair wordt.

  Aangezien het eventuele einde van de Egyptische collaboratie met “israel” waarschijnlijk op het conto van het Moslimbroederschap word geschreven én het feit dat het Moslimbroederschap en Hamas bevriende organisaties zijn lijkt mij juist een populairder worden van Hamas logischer , mede gezien het feit dat Abbas en zijn zooi , naar uit de uitgelekte Palistine papers blijkt ,weinig moeite voor de Palestijnse zaak hebben gedaan …

 15. Ik weet dat Hamas en het Moslimbroederschap verwante organisaties zijn. Het Broederschap leidt echter niet de protesten. Ze zouden in een democratisch systeem invloed hebben maar niet de meerderheid. De Palestijnen in Gaza zijn ook niet onverdeeld blij met onderdrukking door Hamas. Als Egypte democratiseert en de grenzen opent dan denk ik dat dit ten koste gaat van Hamas. Als de economie zich kan ontwikkelen door meer handel met Egypte dan denk ik niet dat de Palestijnen zo warm lopen voor raketaanvallen op Israël. Het enige wat dat oplevert zijn een hoop doden en schade aan Palestijnse zijde.

  Dat Abbas zijn nek niet uitsteekt om Hamas in Gaza te helpen is begrijpelijk. Hamas heeft daar bijltjesdag gehouden onder Fatah prominente aanhangers.

 16. Ben blij dat sommige er hier achter komen dat Gouda niet in Egypte ligt.Denk ook dat het Egyptische volk eerst naar eigen gelederen kijkt,gezien de werkloosheid,verandering van de grondwet,Het verbannen van de bestaande corruptie en aansluiting te krijgen op de wereldeconomie.
  Het gevaar komt van buiten af door partijen als Iran,Al Qaeda en westerse partijen zoals de PVV die voor olie op het vuur zorgen en daarmee de deur openzetten voor extremisten.

  Dus Meneer Wilders wilt u zich met u eigen partij bemoeien,daar heeft u zelf nog genoeg dissidenten die in een fatsoenlijk politiekklimaat niets te zoeken hebben in de politiek.

  Waarom wil Wilders dat het bij het oude blijft,wat blijft er over als de democratisering echt word ingezet in de Arabische wereld voor de PVV.Niets,noppes,nada. ❗ Ofwel paniek bij de PVV.

 17. Het is veel simpeler, Mastif. Een groot deel van de dictaturen in het Midden-Oosten voert beleid dat de VS en andere Westerse landen goed uitkomt. Daarnaast bestaat ook de vrees dat nieuwe regeringen wellicht Israël zouden willen aanvallen.

  De PVV wordt door rechtse groepen uit de VS en Israël betaalt dus de PVV verkondigt de boodschap van diens broodheren.

 18. @5 van der Kluft

  Waarom u Likoed er bij dit artikel met de haren bij wilt slepen ontgaat ons.

  Wij hebben al eerder geschreven dat het standpunt van Wilders/PVV verder gaat dan van Likoed.
  Likoedleider Netanjahoe wil onderhandelen op basis van de compromisvoorstellen van toenmalig president Clinton in 2000/2001.

 19. @Likoed Nederland

  Het zal misschien goed zijn als u publiekelijk afstand zou doen van de PVV en hun standpunten.
  En daarmee vraagtekens zou wegnemen over hoe de Joodse gemeenschap tegen Wilders aankijkt.
  Dus ook zich duidelijker profileert richting de Nederlandse gemeenschap.
  Horen hier tot nu toe weinig over. 😕

 20. ik vind reactie #8 wel erg beneden pijl. Jakkes wat een giftige insinuatie.
  Gelukkig wordt zulks hier niet verwijderd, het illustreert het vitriool wat de samenleving binnensluipt door de zelfbenoemde ‘meerderheid’.

 21. piet Schreef:

  ik vind reactie #8 wel erg beneden pijl. Jakkes wat een giftige insinuatie.

  Etholoog Nico Tinbergen noemt zoiets een “oversprongbeweging”: in een conflictsituatie niet kunnen kiezen tussen daadwerkelijk aanvallen en wegrennen en in plaats daarvan dan maar iets totaal onzinnigs doen.

  Eigenlijk zijn de hele PVV+aanhang+sympathisanten een soort vleesgeworden oversprongbeweging. 😛

 22. tante Beatrix Schreef:

  Verkapte bedreiging?

  U bedoelde mij daarmee,laat ik dan even heel duidelijk wezen dat mijn bedoeling niet is om mensen te dwingen,te bedreigen en al helemaal niet te mishandelen.Dus het zal u ook sieren om hier nog even op terug te komen.Want zo iets gaan lopen schreeuwen terwijl ik alleen zeg wat Wilders schreeuwt die zeg dat hij het jodendom in NL beschermt.Ik ben wel eens benieuwd of de gemeenschap zich verbonden voelt met die uitspraken.Weet jij het.
  Maar als u inderdaad daar zo op tegen bent kunt U bij de PVV gal zat kwijt.www.pvv.nl een fijne dag nog.

 23. @Mastif #26: Neem me niet kwalijk, het was niet mijn bedoeling om te kwetsen want je reactie is integer, nogmaals sorry…

 24. @21 Mastif

  Afstand nemen van de PVV, dat hebben wij toch hierboven gedaan? Dat is publiekelijk.
  De zusterpartijen van Likoed in de Liberale Internationale zijn VVD en D66, niet de PVV.
  Wij zijn het trouwens ook niet eens met de SP, maar zien ook geen reden om dat uit te venten.

  U vraagt tevens naar de mening van de Joodse gemeenschap. Uit een opiniepeiling bleek dat slechts 2% daarvan op de PVV stemt. Zie de CIDI site.

 25. Tante Beatrix denegrerend antwoorden ben ik inmiddels wel gewend als het om de PVV gaat. 😥

  Likoed Nederland dank u voor u uitleg,ik was gewoon benieuwd naar u bevindingen en kom dus tot de conclusie dat u net als een Moslims er op tegen bent dat extremen u geloof bevuilen.
  Dank u voor u reactie.

Reacties zijn gesloten.