Donner: geen bewijs voor vegetarisering Nederlandse samenleving

Piet Hein Donner kan af en toe best grappig uit de hoek komen vooral wanneer hij hysterische PVV’ers voor de gek houdt. Nu waren ze bij de PVV namelijk weer gaan flippen over een organisatorische maatregel bij de politie waardoor de koddebeiers geen varkensvlees meer op hun broodjes krijgen.

 “Onacceptabele islamisering” aldus een moord en brand schreeuwend spreekkoortje bestaande uit PVV-lijder Wilders en PVV-Kamerlid Brinkman.

Echt vreselijk. 😀

Nou en toen hadden we allemaal nog niet hard genoeg gelachen maar dankzij een dijenkletser van Donner werd het toch nog gezellig.

12 gedachten over “Donner: geen bewijs voor vegetarisering Nederlandse samenleving”

 1. Overigens ben ik warm voorstander van de vegetarisering van de samenleving.

  Toch merkwaardig dat een dergelijke met zijn filosemitisme te koop lopende club niet blij is dat de joodse smeris eindelijk ook onbekommerd van de door het rijk verstrekte bammetjes kan profiteren.

 2. @#3 Belijdende Joden zullen ook niet zo blij zijn met het voorgestelde verbod op ritueel slachten.

 3. Arnold J. van der Kluft Schreef:

  Overigens ben ik warm voorstander van de vegetarisering van de samenleving.

  Kunnen we niet naast een vlees-vrije maandag een PVV-vrije maan/dins/woens/donder/vrij/zater/zondag houden. Wat zal dat de samenleving daar een stuk van opknappen.

 4. Gert Leers kan nog een voorbeeld nemen aan deze man. Ondanks dat ik het vaak niet met hem eens ben, hij is in ieder geval geen spreekbuis van Wilders geworden. Toepasselijk werd hij in een reactie minister Döner genoerd…toepasselijk 😀

 5. Ik pleit naast rookvrije openbare ruimtes ook voor PVVvrije ruimtes in het openbaar, PVVvrije ruimtes in het transport, PVVvrije ruimtes in het onderwijs, PVVvrije ruimtes in het leger enz…

 6. link doet het (bij mij) niet (404)

  Wat Donner betreft, dit lijkt me ook nog wel van belang, gezegd in een intern stuk voor de CDA-leiding:

  Donner schrijft dat zijn partij niet kan aanvaarden dat over “asociaal gedrag” en “het gebrek aan normbesef” hogere eisen worden gesteld aan immigranten dan aan autochtone Nederlanders. Dat is “discriminerend”. Hij constateert ook bij de autochtonen een “toenemend analfabetisme, asociaal gedrag en een gebrek aan normbesef”.

  Hij is trouwens onttevreden omdat er niks met zijn woorden is gedaan.
  http://www.nrc.nl/nieuws/2011/02/09/cda-moet-niet-meeschreeuwen-stelt-donner-in-intern-stuk/

 7. @9
  Als het echt een gereformeerde man uit een stuk is trekt hij de stekker uit deze bedoening. maar dat zie ik hem niet doen.

 8. @11
  bij mij doet ie ’t nu inderdaad wel.

  een groot deel van de racties bij het artikel toont trouwens weer dat (ik noem ze voor het gemak maar zo) de PVV-ers zich weigeren aan te passen aan onze samenleving…

Reacties zijn gesloten.