PVV wil met abortuswet fucken

Henk en Ingrid zullen de Grote Leider dankbaar zijn; als het aan de PVV ligt gaat de abortuswet op de schop. De arts moet dan gaan bepalen of abortus medisch noodzakelijk is. Niet medisch noodzakelijk? Dan geen abortus. Een zwaar gehandicapt kind kan bijvoorbeeld prima een gelukkig leven leiden weet de PVV. Daar hebben ze natuurlijk een punt. Maar bij een kind van een geestelijk gestoorde serieverkrachter is abortus natuurlijk ook niet medisch noodzakelijk.

Echt weer zo’n doordacht prachtplan van de Partij Voor Verwarden.

Leuk voor de artsen ook. Lekker God spelen.

Kunnen ze straks ook bij euthanasie doen trouwens; “dokter ik wil euthanasie wegens ondragelijk lijden”. Dokter: “ja sorry het is niet medisch noodzakelijk dus blijf nog maar even leven, moet van de PVV”.

Tot zover de laatste strapatsen van de Partij voor de “Vrijheid”.

Update: PVV muts beweert nu verkeerd geciteerd te zijn maar loopt de boel natuurlijk te bedonderen.

39 gedachten over “PVV wil met abortuswet fucken”

 1. Partij tegen de Zelfbeschikking zou een betere naam zijn.

  Ik hoop dat zogenaamde Liberalisten als Arend-Jan Boekestijn nu eindelijk ophouden met roepen dat de PVV opkomt voor vrouwenrechten.

  Ik heb nu weer een goede Rechtse reden om tegen de PVV te zijn: deze partij gaat in tegen mijn belang. Ze komen aan mijn rechten. Ik bepaal zelf of ik baar of niet; niet de buitenlandse geldschieters van Geert Wilders.

  Weg met het Amerikaans Christelijk Fundamentalistisch Kolonialisme!
  Baas in eigen land!
  Baas in eigen buik!

 2. Waarschijnlijk hebben ze het afgekeken van George W. Bush, die zijn strengere abortuswetten rechtvaardigde door 9/11 erbij te slepen. Witte Huis-woordvoerster Karin Hughes lichtte het aldus toe:

  “I think that after September 11, the American people are valuing life more and we need policies to value the dignity and worth of every life. President Bush has worked to say, “let’s be reasonable, let’s work to value life, let’s reduce the number of abortions, let’s increase adoptions.” And I think those are the kinds of policies the American people can support, particularly at a time when we’re facing an enemy and, really, the fundamental issue between us and the terror network we fight is that we value every life.”

  Kortom, het gaat dus stiekem wéér over moslims. 😛

  http://www.nytimes.com/2004/04/25/politics/25CND-MARC.html

 3. Tjongejongejonge, terug naar de jaren ’50 van de vorige eeuw? 😡
  Alsof een vrouw “voor haar plezier” een abortus ondergaat.
  Moeten er wéér mannen gaan beslissen of een vrouw een kind móét krijgen………….pffffffffff.

  Sofia zei:

  Weg met het Amerikaans Christelijk Fundamentalistisch Kolonialisme!
  Baas in eigen land!
  Baas in eigen buik!

  Zo is het en niet anders. Of moeten we nu wéér de barricaden op voor onze rechten!

 4. Meneer Pastoor kwam mijn oma vroeger al vertellen dat er meer kindjes nodig waren , De eerwaarde Geert W katholiek (haat) prediker uit V. wenscht ook meer witte kindjes .. Op de Checklijst bij de abortus zal wel komen te staan ” Niet Westerse Genen “: Abortus altijd toestaan ..

 5. !Sofia van der Linde Schreef:

  Weg met het Amerikaans Christelijk Fundamentalistisch Kolonialisme!
  Baas in eigen land!
  Baas in eigen buik!

  Als we de barricaden opmoeten dan hoor ik wel! Net doen of abortus een morning after pil is, het is om te 😥 Het ergste is ook nog dat niet alleen rechtse mannen zo makkelijk denken, maar ook rechtse Trusen!

 6. Wat een ongelooflijke trieste stellingname. Niet alleen bepalen wat mensen niet mogen geloven maar ook bepalen op welke wijze je als ouder je leven indeelt. En dat in een fractie waarin een lid zijn hoogzwangere vrouw het ziekhuis insloeg, een lid veroordeelt is voor misbruik van onder zijn toezicht geplaatste vrouwelijke leerlingen en een lid die in de aandacht van het OM staat omdat hij een echtgenoot sloeg die het niet goed vond dat zijn vrouw door het betreffende lid bepotelt werd. Waar halen ze het lef vandaan om anderen op ethisch gebied de maat te nemen.

  Het wordt mij nu wel zeer duidelijk dat zelfbeschikkingsrecht bij de PVV een vies woord is dat zo snel mogelijk zo klein mogelijk moet worden gemaakt. Een angstaanjagend beeld.

 7. Fleur Agema is van mening dat losbandige vrouwen meerdere keren een abortus ondergaan. De PVV is dus tegen losbandigheid en wil alle vrouwen abortus ontzeggen omdat er een paar losbandige vrouwen zijn. Dat lijkt consistent want ze willen ook alle Moslims deporteren omdat er een paar radicale eikels dromen van een theocratie.

  Vreemd genoeg willen ze niet alle SGP’ers in een reservaat stoppen vanwege hun theocratische verlangens. Ze willen evenmin alle heteromannen een kuisheidsgordel omdoen vanwege het feit dat sommige mannen (kinder)verkrachters zijn.

  PVV tegen rechten voor vrouwen en etnische minderheden. Dus tegen rechten van het merendeel van de bevolking. Vrouwen zijn namelijk afgerond 51%.

 8. Wanneer abortus uit het basispakket van de gezondheidszorg wordt gehaald is dat volkomen terecht.
  Gezondheidszorg is er immers op gericht om mensen gezond te maken/houden (het heet immers niet voor niets gezondheidszorg).
  Wanneer er behandelingen in het basispakket zijn opgenomen die wel medisch van aard zijn maar niet zozeer op het genezen/beter-maken van mensen dan moeten deze ook uit het pakket worden geschrapt.
  Abortus en euthanasie zijn daar een goed voorbeeld van; beide zijn niet gericht op herstel van de menselijke gezondheid maar beogen juist het tegengestelde.
  Alleszins redelijk om deze behandelingen niet uit gemeenschapsgeld te bekostigen!

 9. Ja, stel je voor dat een verkrachtingsslachtoffer zo snel mogelijk een abortus kan ondergaan.

  Dat is net zoiets als mensen die zwaar gewond uit een autowrak zijn gehaald zo snel mogelijk per ambulance naar de eerste hulp brengen.

  Daar betaal je als rechts persoon toch geen belasting voor!

  Moeten die eikels maar beter uitkijken. Gewoon lekker laten creperen die handel.

 10. Even een stukje associatie-journalistiek bedrijven. Met dank aan het PVV-lijfblad. Onze premier en vicepremier-premier hebben echt verschrikkelijk lang over een echt toffe zeer gemakkelijke studie gedaan. Vandaar dat zij het langstuderen aanpakken.
  Mevrouw Agema is zelf nog redelijk jong. Ik denk zo’n 33 jaar. Zij heeft op de kunstacademie gestudeerd. Naar zeggen zijn daar de zeden erg los. En nu wil zij jonge losbandige vrouwen aanpakken? Uhmmmm wat moet hier van gedacht worden. Maar ja ook hier gaat het gevoel boven de feiten.

 11. @9 Een korte blik op mijn steunende bankrekening was voldoende om te weten dat ik maandelijks een redelijk som naar een ziektekostenverzekeraar overboek. En nu vertel je mij dat dat overbodig is want de gezondheidszorg wordt betaald uit gemeenschapsgeld? In welk land leef jij?

 12. #12
  Piotr, wellicht dat je niet helemaal thuis bent in de sociale verzekeringswetten van dit land.
  Maar de verzekeraars maken niet zelf uit welke behandelingen in het basispakket zitten.
  Dat wordt nog bepaald door de rijksoverheid (lees gemeenschap).
  Eerst even nadenken voordat je weer begint te raaskallen.

 13. @14 licht geraakt? Je had het echt over bekostigen uit gemeenschapsgeld. Om wat tecnischer te worden meen IK te weten dat het basispakket niet uit de AWBZ wordt betaald maar door de ziektekostenverzekeraars uit de ziektekostenpremie’s. Overigens wie de inhoud van het basispakket bepaald is daarmee irrelevant.

 14. #16
  De operationele uitvoering van gezondsverzekeringen is uitbesteed (geprivatiseerd).
  Maar de overheid bepaalt of abortus wel/niet wordt vergoed door het basispakket.
  Dus het is eerder omgekeerd. Het is irrelevant wie de geldstroom verzorgt (t.w. particuliere verzekeraars) maar des te meer relevant wie beslist aan welke handelingen het geld mag worden besteed (t.w. overheid).
  De overheid heeft daarmee de touwtjes in handen.

 15. @1/Sofia Ik steun je oproep. Blijf voor vrouwenrechten strijden!

  Overigens ben ik van mening trollen met enige niet-beschadigende fysieke aandrang verjaagd mogen worden.

 16. @#19 Dat is niet zo gek want Wilders wordt gefinancierd door extreem rechtse Christelijk Amerikanen. Het soort waar Bush nog een beetje progressief bij afsteekt.

 17. @19 Ik ben bang dat het huidig schreeuwen, oa over abortus, strategie is. Het PVV-smaldeel heeft vanwege verregaande incompetentie al een soort groepsvakantie door Blonde Geert opgelegd gekregen. Welnu vergeleken met de PS-kandidaten zijn de TK- leden echte elite-denkers. Kortom Geert legt een spreekverbod op, gehandhaafd door zwarte Fleur, en hij zorgt zelf voor veel tamtam. De tamtam onder het PVV-motto “ze kunnen beter over je l*llen, dan over je l*l lopen”. Dus dat schreeuwen wordt met iedere verkiezingsronde extremer.

 18. PVV: vrouwen en minderheden welkom mits je wilt mee helpen om je eigen rechten af te schaffen.

  Wat wil je met een partij die zijn programma mede heeft laten schrijven door een SGP’er.

 19. Terug naar de tijden dat zwangere vrouwen zich van de trap laten vallen of te rade gaan bij dames die zeggen dat ze goed met een breinaald overweg kunnen.
  Welkom in de beschaafde wereld die de PVV voor ogen staat.

 20. Ons Rechtse kabinet bezuinigt op de zorg maar de PVV vindt dat je gedwongen moet worden om een gehandicapt kind ter wereld te brengen

  “Artsen zouden een lijst moeten opstellen. Als ouders dan te horen krijgen dat hun kind geen aandoening heeft die ernstig genoeg is voor abortus, dan hebben ze gewoon voor hun kind te zorgen. Dan moeten ze verantwoordelijkheid nemen voor het feit dat ze zwanger zijn geworden. Zelfbeschikking is mooi, maar verantwoordelijkheid ook.

  Karen Gerbrands negeert vrolijk de mogelijkheid dat een groot deel van de abortussen niet door mensen wordt verzocht die zo graag zwanger wilde worden.

  Eigen verantwoordelijkheid is Rechts jargon voor: Als je niet rijk bent dan zoek je het zelf maar uit.

 21. Eerst de pil uit het basispakket verwijderen. Daarna de mogelijkheid van abortus. De PVV is hard opweg om van NL een derde wereldland te maken.

 22. Het zijn inderdaad niet Moslims die de rechten van vrouwen proberen aan te tasten in dit land.

 23. Het is ook niet heel consistent om de pil uit het basispakket te halen als je vind dat vrouwen de plicht hebben om ongewenste zwangerschappen te voorkomen. Vrouwen aan de onderkant van de samenleving horen ook de mogelijkheid te hebben om hun zwangerschap te plannen of te voorkomen. Ze moeten niet afhankelijk zijn van een vader, echtgenoot of vriend als het om toegang tot voorbehoedsmiddelen gaat.

  Fleur Agema heeft al verwoord waar het werkelijk om gaat. Vrouwen mogen niet losbandig zijn. Dit is dus gewoon een aanval op de seksuele vrijheid van vrouwen. Vrouwen dwingen om ongewenste zwangerschappen te voldragen is wat de PVV betreft een goede straf voor vrouwen die van seks houden.

 24. Ik vermoed dat de financiers van de PVV hopen op door achterkamertjes-abortussen veroorzaakte onvruchtbaarheid , zodat de proles van hun irritante vruchtbaarheid beroofd worden …

 25. Mauwen Schreef:

  Maar de verzekeraars maken niet zelf uit welke behandelingen in het basispakket zitten.

  En gelukkig! Als we aan de verzekeraars de basispakket zouden overlaten, dan schrapen ze hem meteen af, want helemaal niet winstgevend.
  De verzekeraars zijn financiële winstinstituties die over een zaak gaan – berekeningen van winst.
  Privatisatie van de gezondheidszorg is in wezen privatiseren van de winsten uit de zorgindustrie.

 26. Piotr Schreef:

  De PVV is hard opweg om van NL een derde wereldland te maken.

  De PVV is in wezen en handig instrument van de traditionele elite VVD,CDA om dit doel te bereiken.

 27. @29 Ben bang dat het gevolg er anders uitziet.

  Mijn Oma aan vaderszijde heeft 11 kinderen (of waren het 13) gebaard. 2 generatie’s verder hebben “we” maximaal twee kinderen. De vruchtbaren&huwbaren van de 3e generatie houden het opvallend vaak bij 0 kinderen. En juist de laatste generatie zal de kindergevolgen van de neo-cons moeten dragen.

  Zoals Sofia dat stelt zullen voornamelijk de laagbetaalden kind van de rekening zijn.

 28. De hele PVV doet denken aan achteruitgang. Vrouwen zijn opeens geen baas meer in eigen buik en hup terug achter het aanrecht.

 29. Tja dan heeft men het over de Islam die achterlijk is, de PVV moet eens naar zichzelf kijken.

 30. @#38
  Nee, ik geloofde niet in de vrouwvriendelijkheid van de PVV, maar mensen als Boekestijn beweren zo graag dat ze PVV vrouwvriendelijke is.

Reacties zijn gesloten.