Wilders’ voorstel om moslims gedwongen te steriliseren

Dat is immers een van de methodes waarmee etnische zuiveringen kunnen worden doorgevoerd. Het wachten is dus op Wilders’ voorstel in die richting. Ook dan zullen er “redelijke” mensen opstaan die het voorstel volstrekt normaal vinden en die vinden dat je het “op zijn merites moet beoordelen en vooral niet met het fascisme mag vergelijken”.

Wilders heeft weinig fantasie en doet dus niks nieuws. Een aantal stappen op weg naar etnische zuivering van Nederland heeft hij reeds gezet. Omdat hij zelf zelden iets nieuws verzint kun je dus in de geschiedenis zien wat Wilders’ volgende voorstel zal zijn.

Misschien leest Wilders wel mee, dan is bovenstaande een tip hoe hij weer de kranten kan halen. Ik wacht dus op zijn voorstel om moslims gedwongen te steriliseren. Wacht u met me mee? Dan kunnen we straks samen zeggen; wir haben es gewußt.

3 gedachten over “Wilders’ voorstel om moslims gedwongen te steriliseren”

  1. Ik wordt zo bang van Wilders, straks wil hij nog linkse mensen de gaskamer in hebben. Ik vrees dat over een paar jaar als Wilders president is, dat dan alle pvda'ers, groelinksers en sp'ers vermoord zijn door Wilders samen met de moslims en de joden de gaskamers in. Wilders is nog erger dan Hitler, Stalin en Pol Pot bijelkaar, dat gezeur over de moslims altijd, 99,9% van de moslims werkt en is niet crimineel en houd van homo's en ongelovigen. Dat de gevangenissen bomvol zitten met Marokkanen en negers is gewoon een leugen van pvv'ers.

  2. Kijk aan, gedwongen abortus voor antilliaanse tienermoeders, dat heeft er inderdaad wat van weg.

Reacties zijn gesloten.